More

  RECENTE POSTS

  RC Adwipe: Mitsubishi Space Star TV Commercial

  Goedemorgen, we gaan vandaag iets nieuws doen. We gaan het eens over een stukje reclame naar demense hebben. Een voormalig redactielid was hier al eens mee begonnen, maar dat kwam niet echt van de grond. Maar vandaag blazen wij RC Adwipe nieuw leven in. Reclame is namelijk een noodzakelijk kwaad. Hier op de Retecools doen wij er ook liever niet aan, maar ja, er moet toch bier en vlees worden ingekocht. Dus reclame. Daarbij, zo strontvervelend is het ook weer niet. Er zijn ergere dingen. Maar goed, RC Adwipe dus. We trappen vandaag af met de tranen trekkend slechte TV Commercial van de Mitsubishi Space Star.

  In 1998 introduceerde Mitsubishi de Space Star als een speciaal voor Europa ontwikkelde MPV. Niet een bijzonder mooie auto, maar voor zijn geld een redelijk ruime bak, die zijn naam dus waar maakte: “Space Star”.. Dan mag je er van uit gaan dat het dus een behoorlijk ruime auto is. Daarbij werd de Space Star ook nog eens bij NedCar in Born in elkaar gesleuteld, dus bracht de Space Star tegelijk geld in het Nederlandse economie-laatje. In 2005 was de koek op voor de Space Star en stond er ook geen opvolger gepland. Na de klik de de nieuwe Space Star.

  mitsubishispacestar00

  Tot Mitsubishi in 2013 het miraculeuze idee kreeg om de totaal niets zeggende “Supermini” Mirage naar Europa te halen onder de naam Space Star. Waar de oorspronkelijke Space Star nog echt een behoorlijke bak ruimte van binnen had, is de nieuwe Space Star zo krap als een 14 jarig Thais hoertje. En bij een “nieuwe” auto (de Mirage/Space Star zou qua uiterlijk ook gewoon ergens in 2001 geïtroduceerd kunnen zijn) hoort natuurlijk een nieuwe kekke TV commercial. Aangezien Mitsubishi totale minachting voor haar klanten heeft, werd er dus onderstaande draak van een commercial geproduceerd. Die gaan we even op ons gemak analyseren.

  Goed, daar gaan we:

  mitsubishispacestar01

  Mooi weertje, lekker veel motion-blur, waarmee Mitsubishi ongetwijfeld wil aangeven hoe jong en dynamisch de Space Star wel niet is!

   

  mitsubishispacestar02Maar wacht eens even: een echt entertainment systeem! Zou er ook een hidden sound system in zitten? Te horen aan de harde muziek die uit het open raampje schalt wel. Past allemaal bij het jong en dynamische karakter van de Mitsubishi Space Star!

   

  mitsubishispacestar03

  Kijk toch eens aan wat een jong en dynamische man er achter het stuur van die kekke Space Star zit! Hip lederen jasje, t-shirt met diepe hals en wapperende manen! Een soort blonde Arie Boomsma! Dit moet wel echt de allervetste auto op aarde zijn, laten we wel wezen.

   

  mitsubishispacestar04

  En als klap op de vuurpijl is de Space Star ook nog eens intens aantrekkelijk voor een multi-cultureel lesbosetje! Kijk eens hoe pot één de arm van pot twee vastpakt op het moment dat de Space Star voorbij komt bonken. Ze loopt bijna leeg van opwinding!

   

  mitsubishispacestar05

  Maar oh… hahaha, wat een pay off mensen! Dit zagen we toch echt niet aankomen. De Space Star is helemaal niet van de blonde god, de Space Star is van zijn intens hippe vinex-moeder en haar notariswoning. En Arie Blondsma is gewoon omdat het kan boodschappen met het scheurijzer van zijn moeder wezen doen. Leg dat maar eens uit aan die twee potten Arie! Nou Nou?

   

  mitsubishispacestar06Maar Arie zou Arie niet zijn als hij niet een nog vettere babe-machine zou hebben. Want zo gaat het bij Mitsubishirijders. Die hebben alleen maar gave dingen: Zoals een mid-life crisis motor, waarop je met je jas open wegrijdt, want veiligheid is voor hosmos, net als een integraalhelm trouwens. Gelukkig heeft Arie Blondsma een puike tandartsverzekering.

   

  Serieus… Wat wil Mitsubishi met deze TV-commercial zeggen? Dat de Space Star het goed bij de vrouwtjes doet? Dat een mid-life crisis motor in het verschiet ligt als je met dit minderwaardigheidscomplex op wielen op stap gaat? Dat je boodschappen voor je moeder moet doen wanneer je een blokje om wilt met dit koekblik? Wij weten het echt niet. Zegt u het maar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  17/02/2015 - 12:58 12:58

  Dat het niet uitmaakt waar je je gestaalde perfectie in duwt, als je maar kan rijden.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/02/2015 - 13:02 13:02

  Tssss….. een beetje bink zet zijn volume op 14!

  Broeder Bolognese
  17/02/2015 - 13:07 13:07

  Al een paar keer voorbij zien komen die reclame met die mongool op die choppert. Ik heb – serieus – altijd gedacht dat het reclame was voor de Suzuki Alto.
  De reclame is dus zó goed, dat hij zelfs auto’s van de concurrent verkoopt!

  grotesnor
  17/02/2015 - 16:08 16:08

  :'(

  RoHS
  RoHS
  17/02/2015 - 19:32 19:32

  Ja bij die motor kan ik wel wat duiding verschaffen.
  Die is namenlijk van blondsma z’n pa, lijkt me logisch, want zelf heeft hij vermoed ik alleen een fixi.
  De hele famielie is dus een beetje beperkt wat betreft het idee van wat nou een cool vervoermiddel is.
  Waarom ma d’r eigen boodschappen niet doet is me dan weer niet duidenlijk, maar koken kan ze blijkbaar niet, want hij blijft niet eten.

  Vilmer Ramone
  18/02/2015 - 02:25 02:25

  REET WEET HOE KRAP EEN 14 JARIGE THAISE HOERSLET IS!!1!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN