More

  RECENTE POSTS

  RC Adwipe: Danio, 2013 belde, ze wil haar baard terug

  Danio is een merk van de Franse zuivelboer Danone en maakt yoghurtjes met allerlei smaakjes die dan weer in een heel klein bakje worden gepropt.

  En om haar omzet wat op te krikken dacht Danio dat het een goed plan was om een nieuwe doelgroep aan te spreken, namelijk de millennials, oftewel Generatie Y. Want die schijnen ontzettend veel behoefte te hebben aan (fruit)yoghurtjes in hele kleine bakjes, maar zijn daar zelf alleen nog even niet van op de hoogte. Enorm ruk dat die millennials zo ontzettend moeilijk te bereiken zijn, want allemaal Young Urban Professionals (oeps, nu heb ik pardoes een beetje in mijn mond overgegeven). En die doelgroep wil je, want ze hebben geld of gaan geld hebben. Of zoiets dan.

  Moeilijke taak voor paarse broeken blijkbaar, want hoe de fuck spreek je die gasten nou toch aan? “Oh wacht!” Roept een paarse broek op het kantoor van dbod in Amsterdam, “ik heb ergens op de Internets gelezen dat mannen met baarden en veel tatoeages HE_LE_MAAL_ te gek zijn! Kunnen we daar niet iets mee?”. In volle tevredenheid knikt de complete paarse broeken tafel instemmend ja, dus ze kunnen aan de slag. Het resultaat is nogal… erh… treurig en doet ons direct denken aan dat grapje van vroeger wat ik niet zal herhalen, maar waarvan de clou in ieder geval was: “heb je wel eens een bouvier yoghurt zien eten?”

  daniohipster1
  Hey Maurits, er zit wat in je baard…

  En bij zo’n ontzettend hippe poster met een hipster uit het boekje hoort natuurlijk ook een ontzettend hippe side met dito youtube video waar Generatie Y Millennials een vochtig broekje van krijgen (want zonder Danio geen 1400 stempels in je paspoort ofzo) en allemaal als een idioot naar de lokale supermarqt rennen om groot in te slaan. Want naast dozen biologische wijn, moeten kleine yoghurtjes ook met dozen tegelijk ingekocht worden.

  Helaas pindakaas voor Danio dat hun yoghurtjes niet te koop zijn bij Marqt, want niet rechtsdraaiend, links verzurend biologisch geteeld, met glutenvrije bacteriekweek uit het kruis van een zich al 14 jaar niet wassende Tibetaanse monnik. Waar ze ook niet over hebben nagedacht is dat een hipsterbaard echt zo ontzettend 2013/2014 is en dat het al heel lang niet meer bon ton is om vol getatoeëerd bij Schorum vijf uur in de rij te gaan zitten. Daarbij is er nog maar één man die echt hipperdepip met zijn baard mag doen en dat is Incredibeard. Niet dat zijn baard nu wel weer opeens enorm gaaf is, maar hij eet RAmen met Sriracha vanuit zijn baard en dan ben je een held. Punt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN