More

  RECENTE POSTS

  Provincie Groningen belazert bewust de burger

  Schokkend nieuws uit Groningen, dit keer niet over de gaswinning, maar de Provincie blijkt de burger te belazeren met een promocampagne over fietspaden. Nu zult u zich wellicht afvragen waarom er een promocampagne nodig is voor fietspaden, maar het zijn snelfietspaden waarmee mensen uit de auto en op de fiets gemotiveerd moeten worden.

  Prima voor de gezondheid natuurlijk, maar wat blijkt uit hardnekkig prikken van Sikkom (u wel bekend van Joshua Camera) dat de provincie acteurs ingehuurd heeft en quotes verzonnen heeft en presenteert alsof het echte gebruikers zijn.

  Nu gebeurt dat vaker met fake testimonials (hoi wateronderharder) maar de provincie heeft toen ze er mee geconfronteerd werden (op de dag van de lancering) er ramhard over gelogen. Vervolgens is bewust en moedwillig geprobeerd om de schuld naar de websitemaker af te schuiven en zelfs het contract met hen vroegtijdig opgezegd.

  Sikkom heeft dat (hierrrr) mooi openbaar gemaakt nadat na maanden EINDELIJK op hun Wobverzoek besloten werd. Dus de Provincie is in reactie daarop diep door het stof gegaan en … *checkt aantekeningen* OH NEE, WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ze reageren nergens op. Want zo rollen de ambtenaren in Groningen, liegen, afschuiven, nog meer liegen, expliciet hopen dat het in de doofpot gaat en daarna niet reageren en negeren. Man man man wat een bagger.

  Afsluitend, de Groninger zou toch door Retecool aardbevingsinformatie boven water krijgen? Klopt. De beslistermijn is inmiddels na een zelf gegunde verlenging verstreken zonder reactie en van onze jurist begrepen we dat er de afgelopen weken überhaupt geen reactie meer komt vanuit het Instituut Mijnbouwschade. Ze hebben nu tot woensdag gekregen om inzage te geven in hoever ze al zijn (na ruim 10 weken) en wat ze nog denken aan tijd nodig te hebben voor welke zaken en anders gaat Retecool Juridisch legaal stappen.

  4.8 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/02/2022 - 13:51 13:51

  We wensen Mr. Berend alvast succes in de rechtbank! Maar is het niet kansloos als er niks boven Groningen* gaat, dus ook de rechter niet?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/02/2022 - 14:03 14:03

  Fietssnelwegen zijn geweldig. Kijk maar eens in Kopenhagen.
  (Grappig is dat Kopenhagen de sfeer van Amsterdam van 40 jaar terug uitademt, terwijl het met heel veel zaken juist jaren voorloopt.)

  Het zal dus heus niet al te lastig zijn om echt enthousiaste gebruikers voor de camera te krijgen. Maar waarom enig risico nemen als je de boel eenvoudig kunt belazeren?
  Nou, hierom dus…

  Prima plan natuurlijk, die legale stappen. Maar wel jammer dat er nooit eens een ambtenaar persoonlijk aansprakelijk gesteld kan worden voor wanprestatie of nalatigheid.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN