More

  RECENTE POSTS

  Propaganda. You’re doing it wrong!

  Je bent een jonge moslim en je wilt protesteren tegen Israël, dat na elke zelf in elkaar geknutselde raket van Hamas die neerkomt op Israëlisch grondgebied (als het al lukt) een moeder aller bombardementen uitvoert op de lanceerplek van die raket (Dat deze lanceerplek in een druk bevolkt gebied staat is niet de keuze geweest van Israël, maar van Hamas). Wat doe je dan? Dan pak je de sociale media er bij en begint een Facebookpagina. Kan namelijk lekker vlot geliked worden en zo gaat je pagina als een lopend vuurtje door Nederland heen. Maar met zo’n titel sla je al behoorlijk de plank mis: “…De joden moeten dood llike als je tegen de joden bent free palestina…” (spiegeltje), maar als dan vrijwel alle gelinkte gruwelplaatjes en filmpjes gekoppeld zijn aan het conflict in Syrië, waar sinds enige tijd Moslims elkaar naar het leven staan, doe je iets niet goed. Facebook heeft overigens geen enkel probleem met de pagina in kwestie (in tegenstelling tot een blote tepel of zoenende vrouwen), want is niet van plan om klachten over de pagina in behandeling te nemen.
  Instant update: de pagina is toch verwijderd.
  angrymuslim2

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  16/07/2014 - 14:59 14:59

  Joden moeten dood, maar sjiieten/soennieten(*) moeten nog veel doder.

  (*) doorhalen wat niet van toepassing is.

  xaderp.
  Redacteur
  16/07/2014 - 15:02 15:02

  Bedenk wel dat niet alles wat in naam van de moslims/palestijnen op internet wordt gezet ook daadwerkelijk door moslims/palestijnen op internet gezet is. Vooral als het zo over the top is kun je er prima vraagtekens bij plaatsen. Waarom beelden uit het Syrie-conflict gebruiken als er genoeg dode palestijnse kinderen te vinden zijn? Propaganda. You´re doing it right. Vanuit Israelisch oogpunt. Want het brengt de palestijnse kant in diskrediet. In een oorlog is de waarheid het eerste slachtoffer.

  cointelpro

  hasbara

  xaderp.
  Redacteur
  16/07/2014 - 15:14 15:14

  De Israelische Hasbara internet troll brigade warroom…

  “As The Jerusalem Post reports, the effort to make Israel’s case is being spearheaded by 400 college students posting comments, memes, video clips, images and explanatory graphics on Facebook and Twitter from dozens of computers in a “Hasbara war room” at the Interdisciplinary Center in Herzliya, north of Tel Aviv.”

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  16/07/2014 - 15:15 15:15

  Shit, net te laat. Ik had je al op willen roepen, Xaderp.

  vanpuffelen
  16/07/2014 - 17:50 17:50

  (geleend van de buren, populair vandaag)

  wout
  wout
  16/07/2014 - 18:04 18:04

  @Xaderp
  Maar misschien zijn het wel pallywoodpallies die zich voordoen als hasbarajoden die zich voordoen als simpele palestijnen die klooien op facebook.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN