More

  RECENTE POSTS

  PETA, GA NAAR HUIS. JE BENT DRONKEN.

  IN DEZE WARRIGE, CHAOTISCHE TIJDEN IS HET MOEILIJK OM ZICHT TE HOUDEN WIE ER ECHT BELANGRIJK ZIJN. DIERTJES. DIERTJES ZIJN DUS ENORM BELANGRIJK. ER ALS ER EEN ORGANISATIE IS DIE HEEL GOED WEET HOE BELANGRIJK DIERTJES ZIJN DAN IS HET P.E.T.A. WEL. WANT BIJ P.E.T.A. HOUDEN ZE VAN DIERTJES. ALLE DIERTJES. ALLE DIERTJES? JA BEUKERS, ALLE DIERTJES. DUS OOK DE VERZONNEN EN COMPLEET UIT DE DUIM GEZOGEN FICTIE DIERTJES? JA, BEUKERS, OOK DE VERZONNEN EN COMPLEET UIT DE DUIM GEZOGEN FICTIE DIERTJES. TOEGEGEVEN, IK DACHT EERST OOK DAT ZE ER QUA 1 APRIL GRAPPEN NOGAL VROEG BIJ WAREN BIJ TABLETOP GAMING PUNT KO PUNT JOEKEE MAAR NIETS IS MINDER WAAR.

  “From the mighty Leman Russ and Horus Lupercal to Chaos Warriors and the Sisters of Silence, Warhammer features an abundance of characters who wear what appear to be animal pelts, which just doesn’t add up”, the group says in the letter. “These battle-hardened warriors are known for their martial prowess – but wearing the skins of dead animals doesn’t take any skill.”

  IK GA SPECIAAL VOOR P.E.T.A VANAVOND EEN NIEUWE HUNTARD ROLLEN OM IN GOLDSHIRE (JA IS WARCRAFT, NEE IK SPEEL GEEN WARHAMMER) ZOVEEL MOGELIJK DIEREN ALS IK KAN NAAR DE ANDERE WERELD TE JAGEN. JOE!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  30/01/2017 - 17:53 17:53

  Dus de Games Workshop in Enschede in de Korte Haaksbergerstraat is niet het kansloze nerdwalhalla van kansloze nerds(m/v) die alleen een kansloze vriendin(m/v) kunnen krijgen als die ook een kansloze warhammernerd is, maar een hitsig en geweldadig broeinest van anti-intersectioneel pluizig dierengeweld?

  Hmmmm. Volgende keer als ik naar de tweedehands camerawinkel ga, steek ik ook even de straat over om een minutieus geschilderde plastic bontmantels te scoren.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Monade
  31/01/2017 - 09:49 09:49

  Ik las toch echt ‘kansloze Nerts’

  Ome Mc
  Lid
  30/01/2017 - 21:59 21:59

  Sssst. Kunnen we tegen PETA even stilhouden dat Fantasy ook bestaat? Als ze bont in 40k al kut vinden, dan is de manier waarop we met fictieve dieren omgaan in het absoluut heersendere Warhammer Fantasy natuurlijk nog! veel! erger! Al was het alleen maar omdat mijn draak al 15 jaar een ophokplicht heeft.

  Weirdoinventor
  Lid
  30/01/2017 - 22:19 22:19

  Hoei, een bontverbod voor de gebioengineerde slaafsoldaten van een psychotische keizer-god. What’s next? Moet Cruella de Vil straks de bontjas ook nog afleggen?

  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  31/01/2017 - 10:43 10:43

  Warcraft? Jij speelt geen Warhammer! Ga lekker bij die PETA miepen staan zeg!

  Echte kerels (m/v) verven hun poppetjes en gaan daarna hard tekeer op een feestje tegen elkaar.

  Beetje de bankorc en excuusdwerg in warcraft uithangen zeg! Een Warcraft Orc, schijt het in zijn broek als hij een echte Warboss tegenkomt en zijn boys! 😛

  Of ga je straks ook “Forsaken” spelen en net doen alsof dat geen laffe “net niet” undead zijn. Laat me niet lachen, gaan met die Waaaaaagh!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN