More

  RECENTE POSTS

  Paastip: Een Placenta-Smoothie

  Zo, allemaal de eerste paasbrunch achter de rug? Heb je je gasten verrast met je allerhande recepten? Of was het weer hetzelfde riedeltje als vorig jaar?

  Geen paniek! Retecool to the rescue. Wij hebben namelijk het ultieme recept om je gasten versteld doen staan met je culinaire kookkunsten. We kunnen je garanderen dat je gasten zoiets nog nooit eerder tijdens een paasbrunch hebben gegeten: Een Placenta-Smoothie. Want dat is zo lekker natuurlijk en zit barstensvol mineralen en vitamine B12! Nou, wat wil je nog meer.

  Mocht je niet into the smoothies zijn, dan kan je er natuurlijk ook gewoon zo’n lekkere grote en vooral gezellige pan moederkoekhachee van maken. Wederom succes gegarandeerd. En bewezen lekker volgens de Telegraaf:

  Waarom niet? Vlees is toch vlees?

  De placenta-leverancier in deze, Willeke van 26 jaar oud, vind het maar raar dat we zo krampachtig doen over het eten van een sappig stukje verse placenta, want:

  Het is natuurlijk, komt uit je lichaam en heeft ervoor gezorgd dat je kindje leeft

  Lekker moederkoekhachee met het hele gezin!

  Eh, ja, Willeke, dat is stront ook. Net zo natuurlijk, komt ook uit je lichaam en heeft in zekere zin er ook voor gezorgd dat je kindje leeft. Toch vindt vrijwel iedereen op het internet en zijn moeder het filmpje Two Girls One Cup onsmakelijk, behalve wanneer je een piepfetisj hebt, dan zit je met je broek op je enkels. Dan vind je dat waarschijnlijk ook heel natuurlijk.

  Maar los van de vraag of het wettelijk toegestaan is om je eigen placenta (of die van de buurvrouw) op te peuzelen, hebben wij voor mensen die echt heel graag zo’n stukje moederkoek naar binnen hakkelen, een aantal recepten opgezocht. En hier nog als extraatje een fijne cadeautip. Ik ga nu even heel zachtjes in mijn mond overgeven.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN