More

  RECENTE POSTS

  Ongesteld? Stop er een bakkie in

  Je gaat niet geloven wat voor bril-jant product er nou weer op de markt is gebracht voor de maandelijks bloedende gleufbuiken onder ons! Let op, want nu zul je toch een waanzinnige eye-opener tegemoet gaan, mensen. Dit wil je hebben. Het betreft de OrganiCup. Voel je ‘m al aankomen? Of liever gezegd: voel je ‘m zitten? Want dat is volgens deze ad niet het geval. Wut? Ja, dit is precies hoe het klinkt: je stopt er een bakkie in. Een BAKKIE. En die moet je twee keer per dag legen! De OrganiCup.

  Maar waarom?

  Maandverband is gadver wegens redenen, er een soort wattenstaaf in moeten proppen ook, wegens weer andere redenen, dus dit zou dan het Ei van Columbus moeten zijn voor de massaal bloedende wijvon. Gelooft u mij maar dat het niet bepaald juichwaardig is om elke maand weer die chagrijnopwekkende bende te ervaren, maar gelukkig zijn er alternatieven. Er bestaat bijvoorbeeld iets spiralerigs, maar voor de ladies die nog wèl druipen is er dus nu de OrganiCup. Het klinkt al als linksdraaiende ecomeuk, maar het schijnt mee te vallen. Het concept blijkt in de jaren 1930 al te zijn verzonnen, maar toen stonden de dames nog niet te springen om er een bakkie in te schuiven. Raar.

  2017

  Nu is het echter 2017 en we zijn met z’n allen zó waanzinnig progressief dat de OrganiCup nu écht de toekomst is. Echt. Want milieuvriendelijk, economisch en makkelijk. Oh, en gezond trouwens ook. Blablabla, lijm, bleekmiddel, chloor. En niet meer aan je partner hoeven te vragen of hij/zij maandverband of tampons wil kopen. Dat staat dus echt vermeld als een argument waarom de OrganiCup de shit is! Wat voor asshole ben je als je gewoon weigert absorberende producten voor je wederhelft mee te nemen? Dat is een non-issue, lijkt me, maar soit. Redenen. Argumenten. Okay, laten we het erop houden dat de meeste vrouwen er liever andere dingen in stoppen dan een BAKKIE, maar wie weet gaat de OrganiCup helemaal de bom worden dit jaar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  22/01/2017 - 16:53 16:53

  Een organicup is keigaaf want het is uitgevonden & in 1932 gepatenteerd door een vrouwwWW!!1! Ene Lester J. Goddard, hmm wacht! Oh, dan was het deze uit 1935!1! Hmmm, Arthur F. Hagedorn… daar gaat iets mis.
  Hah! Gevonden! Leona Chalmers patenteerde de eerste en echte menstrual cup in 1937.

  Arduenn 
  22/01/2017 - 21:01 21:01

  Wat Monade zegt. “YOU ARE LOOKING AT THE FUTURE”, volgens de website, maar die dingen bestaan al sinds jaar en dag. Waarschijnlijk waren de eerste van rubber, nu van siliconen. (Jaja, ik ben een expert. Ik ben tevens ‘tegen’, want dankzij deze krengen kan ik niet meer vol trots met een stapel Maxi-maandverbanden over straat paraderen van supermarkt naar huis.)

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  22/01/2017 - 21:41 21:41

  jezus wat geil! Oh wacht…..

  Joost
  Joost
  Gast
  23/01/2017 - 11:16 11:16

  Zelf al geprobeerd? Hier een onafhankelijke recensie: http://stellingdames.nl/review-faq-menstruatiecups/

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  23/01/2017 - 11:24 11:24

  Ik heb het altijd al merkwaardig gevonden dat de evolutie nog geen oplossing voor die verspilling van kostbare nutriënten gevonden heeft.
  De beste manier van recyclen zou zijn om het opgevangen bloed weer terug in de maag te voeren. Dan wordt het voor wel 90% weer terug opgenomen in het lichaam.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Terra Incognito
  23/01/2017 - 14:50 14:50

  Ach, kwestie van wennen…
  Je eet immers ook gewoon eieren, toch?

  Ongesteld zijn is algemeen geaccepteerd als een fout van de natuur (tenzij je reli-gekkie bent die gelooft dat het een staf van God is voor het eten van een appel). Op een dag zal er heus wel een genetische manipulatie komen waarmee het ongemak terzijde geschoven wordt. Tot die tijd blijft het afzien.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN