More

  RECENTE POSTS

  Oh noes! In Reimerswaal gebruiken ze Arabische cijfers! Marien Weststrate in Paniek!

  Tot blinde woede van Leefbaar Reimerswaal voorzitter Marien Weststrate blijkt dat er in een verordening van de gemeente Reimerswaal gerept wordt over Arabische cijfers. “Dit is gewoon niet passend in Nederland” aldus Weststrate.

  Nadat men in de gemeente Reimerswaal uitgelachen was, hebben ze aldaar Marien Weststrate toch maar even proberen uit te leggen dat wij hier in het westen al eeuwen Arabische cijfers (die nota bene uit India komen) gebruiken. Toch blijft Weststrate erbij dat het niet bij Nederland hoort en een gemeente als Reimerswaal gevrijwaard dient te blijven van dit soort nieuwerwetse importzaken als Arabische cijfers:

  Steeds meer moeten wij, geboren Nederlanders, accepteren dat de multiculti-opmars verder gestalte krijgt. Geen reclamefoto meer te vinden, geen Sterspotje meer te bekijken of er staan figuren bij die geenszins van hier zijn

  … Hij zegt het echt! Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Reimerswaal is altijd wat te doen. Deze #OPHEF over het gebruik van Arabische cijfers in gemeentelijke documenten van Reimerswaal was voor Roel Maalderink van Vox Pop reden om de straat op te gaan en daar aan de gemiddelde Nederlander te vragen wat men denkt van het gebruik van Arabische cijfers. Wij gaan ondertussen even verder met headdesken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  06/09/2018 - 16:58 16:58

  Geen paniek. “Arabische cijfers” zijn eigenlijk afkomstig uit het altijd diverse en inclusieve India, en deugen dus wel. O, wacht!

  Roel Zwaar
  Lid
  06/09/2018 - 18:27 18:27

  Ik twijfel. Of ik moet headdesken om zoveel domheid of even met gebalde vuisten adem-in adem-uit ga aftellen van 100 naar 0. Oh kut…

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  06/09/2018 - 20:49 20:49

  C, IC, XCVIII…

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  06/09/2018 - 21:08 21:08

  Ah, daar zijn all pr0nplaatjes!

  Jokkebrok
  07/09/2018 - 02:04 02:04

  All right, but apart from the numbers, the coffee, (mental) hospitals, optics, cryptology and guitars, what have the Arabs ever done for us?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN