More

    RECENTE POSTS

    Oekraïne Referendum: Welkom Victoria!

    Vandaag presenteerden (kuch) de Ministeries de te volgen communicatiestrategie rond het Oekraïne-referendum.

    De boodschap was duidelijk. Het kabinet stemt ja. Blijkbaar lezen ze ook Retecool en waren ze het unaniem met ons eens. Al doet het kabinet dat wel een stuk genuanceerder. Maar verheugend nieuws dat uit de stukken naar voren kwam is dat Victoria Koblenko zich namens het kabinet geheel vrijwillig zal inzetten om mensen te overtuigen om JA te zeggen. Wat fijn! Want stel je voor dat we tegen waren geweest. Dan hadden we hiermee samen moeten werken.

    Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    3 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    3 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Wobbe
    Wobbe
    Lid
    19/02/2016 - 00:24 00:24

    Ja maar, waarom hebben ze jullie geen eervolle vermelding gegeven op het lijstje BN’ers/opiniemakers die door het kabinet zijn aangemerkt als ideale verkopers van de ‘Ja’-stem ? Zo blijven jullie toch altijd een margeblogje?

    Ome Mc
    Lid
    Antwoord aan  Wobbe
    19/02/2016 - 18:20 18:20

    Mark wilde wel, maar het mocht niet van zijn moeder. We schijnen ooit iets lelijks over haar geschreven te hebben en ook die leest mee.

    Hoofdmeester
    Hoofdmeester
    19/02/2016 - 02:26 02:26

    Lekkere figuren in het ja-kamp. Nu kun je van Roos veel zeggen, maar zo allesomvattend destructief als een Juncker is hij toch echt niet.
    En Koblenko is een irritant omhoog gevallen aandachtsverslaafde die het in haar hoofd heeft dat ze bijzonder intellectueel is (en niet enkel een modepopje), maar de diepgang van een pierebadje heeft.

    Inhoudelijk sta ik geheel achter de argumentatie van Thieme: http://www.joop.nl/opinies/oekraine-niet-fijn-om-daarmee-geassocieerd-te-raken

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN