Ha! De mensen van Referendum Reporter gingen de straat op om het algemene publiek te vragen of ze de intentie hebben om 6 April überhaupt te gaan stemmen. Kijk, dat zijn leuke dingen voor de mense.

In het filmpje kunnen we de beweegredenen horen en zien en krijgen we inzicht in de verschillende perspectieven van het volk. Wij hebben natuurlijk een overtuigend en dringend advies: wel doen. Maar toch zijn we ook benieuwd naar jullie, al dan niet misleidde, mening. Daarom, en omdat het kan, tijd voor een poll!

Gaat u stemmen?

Bekijk het stemresultaat

Laden ... Laden ...

Alweer een referendumpots? Ja, duh. U weet het inmiddels, wij zijn bunkerhard voor samenwerken. In tegenstelling tot sommige bandenplakkers die menen dat ‘nee’ eigenlijk gewoon ‘ja’ is. Verder zijn we er niet blij mee als onze Nationale Staatsfaalhazen selectieve censuur toepassen op referendumposters.Uw stem, ondanks dat we gewoon op de side een poll hebben, via Social Media uitbrengen doet u op Twitter. Op Facebook “keihard NEE“-roepen kan ook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked heeft.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties