More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum – Dierenpropaganda

  De politieke partijen in het Nee kramp trekken werkelijk elk middel uit de kast om de burger vooral zo bang mogelijk te maken. Zo is het uit context trekken en selectief quoten een prima middel om de onderbuik te laten borrelen. Want zeg nou zelf: wie wil er nou kinderarbeid?

  Vandaag slaat de Partij van de Dieren eventjes lomp toe. Terwijl ze het logo van de Rijksdienst voor Ondernemers schaamteloos misbruiken (en zo de suggestie wekken dat deze Dienst ook tegen is) quoten ze even selectief uit een MVO Oekraïne Rapport waaruit een “Aannemelijke kans”op kinderarbeid in de agrarische sector zou blijken.

  Opa Joseph is apetrots!
  Opa Joseph is apetrots!

  Een “aannemelijke kans”: dat is is dus niet met een aan waarschijnlijk grenzende zekerheid. Er bestaat een kans dat het wel eens gebeurt. In een land waar het heel gewoon is dat kinderen een handje meehelpen op de boerderij, eigenlijk zoals boerenkinderen dat overal doen. Dat is sec gezien kinderarbeid, ja. Maar zo lusten we er ook nog wel tien. Zo is het oppassen op je kleine broertje voor wat extra zakgeld als je 12 bent ook sec gezien kinderarbeid. We trokken het rapport er even bij: Oh wacht! Er is geen rapport! De kleine lettertjes vertellen ons dat het “een recentelijk verkregen quote is.

  Groep Dieren Tegen Thieme
  Groep Dieren Tegen Thieme

  Een recentelijk verkregen quote! Dat kunnen wij ook! Wij liepen naar de Henks Snackcorner (lokale patat- connaisseur) om ook even een recentelijk verkregen quote te scoren. Hallo Henk, die Partij van de Dieren, hé? Kan jij daar nou eens iets pittigs over quoten? En dan bedoelen we pittiger dan de warme pindakaas die jij als satésaus verkoopt. Henk: “Nou ja, eh die Partij van de Dieren, die Thieme? Nou dat is dus een religekkie die iets met zevende dagen doet en in tongen spreekt en op kinderboerderijen bij geitjes duivels uitdrijft” Ja maar Henk, kan je dit ook onderbouwen? “Ja zeg, retenkoelse jongens! Jullie vragen mij om even wat te kwooten! Ik kwoot dus lukraak wat en dan verkrijg jij dus van mij wat recents.” Ja eh Henk, recenter dan de verversing van je frituurvet? “EN NOU MIJN ZAAK UIT, VERDOMME!!”

  Welaan, hier op de redactieburelen zijn we nog steeds aan het speuren naar het onderbouwende rapport van deze Goebbelsspinactie (HINT: NERGENS TERUG TE VINDEN). En om de Godwin even helemaal af te maken: WEET JE WIE OOK VEGET-ARIËR HAD?

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder houden wij onwijs veel van lieve dieren! Deze laten wij dan ook regelmatig gewoon met rust. Ons in 140 tekens bittere plantenhaat toebijten kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  30/03/2016 - 17:04 17:04

  Weet je wie er ook een bindend stemadvies gaf voor een referendum over een (soort van) associatieverdrag in april?

  /iedereen kan Godwinnen

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN