More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne referendum: 14 redenen om JA te stemmen, deel 1

  Je kan natuurlijk tegen het handelsverdrag stemmen. Stel dat dan in het Europees Parlement het verdrag wordt verworpen. Dat zou dan betekenen dat de import vanuit de Oekraïne een stuk lastiger wordt. En niet alleen producten.

  Het zal geen geheim zijn dat Boer zoekt vrouw een stuk eenvoudiger kan. Zelfs onze blonde boer Geert had nu nog magnetronmaaltijden zitten wegkanen tussen hopen wasgoed als er geen goede importregeling met Hongarije was geweest. Vandaar dat we even de catalogus hebben opengeslagen en alvast 14 welwillende gehoorzame en vooral dienstige redenen hebben opgezocht om u te overtuigen.
  IrinaIrina. 34 lentes jong, dus daar kun je best nog wat kilometers op maken. Ze is Architecte en Ontwerpster dus je keuken herken je straks niet meer terug.
  karina
  Karina is 21 jaar en dus nog net legaal. Ze is Lerares in het bijzonder onderwijs. Dus als je het weekend de de kinderen hebt is het lekker rustig in huis. Ze zoekt een man tussen de 27 en 47 jaar. Dus zet je beste toupet op en maak een selfie met je Harley om haar te overtuigen.
  Oksana
  Zoek je een vrouw met meer “inhoud”? Dan bevelen wij Oksana aan. Oksana is 42, en op die leeftijd slaan de vlammen uit hun broekje. Ze gelooft in liefde op het eerste gezicht, en daarmee bedoelt ze jouw broekje. Je zal dus stevig in je schoenen moeten staan om Oksana te temmen.
  anastacia
  Hallo AIVD! Anatsacia is 19 dus het mag net! Ook zij zoekt een man die alweer toe is aan zijn tweede leg, dus reageer snel!
  svetlana Sletlana Svetlana is een lot uit de postcodeloterij. Dus hele straten worden blij. Als je graag alles deelt met je vrienden is Svetlana een hele goede optie. De pokeravonden zullen nooit meer hetzelfde worden.
  inessa Heb je geen zin om te delen? Dan is Inessa zeker een optie. Ook handig om je hondt bezig te houden. Dan rijdt ie niet steeds meer tegen jouw been op. Ze heeft geen zelfvertrouwen zegt ze. En dat is mooi, want dan hoef je dat er alvast niet meer uit te rammen.
  ekaterinaOekraïense meisjes met rode haren. Die kunnen klussen. Dat is niet mis. Ekaterina is wellicht wat jong, maar ja, een puppy train je nu eenmaal ook makkelijker vanuit het nest. Ze houdt van detectives, dus zal ze niet vies zijn van een beetje rollenspel met Sherlock Holmes en iets met een pijp.
  katrinaBoys Boys Boys. Katrin is looking for a good time. Ze beweert dat ze haar plaats weet en ze belooft je als een koning te behandelen. Ik zie Jake al driftig met glimoogjes zitten typen.
  ElenaIk hoop dat je telefoon een panorama functie heeft, anders krijg je de pluspunten van Elena niet op de foto. Minpunt is echter wel dat ze drie keer moet steken als ze in smalle gangetjes de hoek om wil.
  AlinaMaar laat Elana dan vooral haar zus Alina niet tegenkomen want dan moet er een fles olijfolie aan te pas komen om die twee weer los te trekken. Het handigst gaat dat natuurlijk zonder kleding en… Sorry. Ik was even afgeleid.
  GyulnuraIk ben heel erg communicatief, zegt Gyulnara. Maar met een gagbal in haar mond is dat zo opgelost. Daarbij is Gyulnara ook nog eens heel erg lastig uit te spreken dus naar He! Jij! Zal ze vast ook geboeid naar je luisteren. (Kuch). Een ferme tik op de billen krijgt ze het liefst achter het fornuis, want ze houdt van immers van experimenteren in de keuken.
  elenadikAls je thuis een nest Dalmatiërs hebt, mag deze Elena daar niet bij ontbreken. Al ziet ze er uit als een boze stiefmoeder, je wordt vast dikke vriendjes. En met zo’n pittig kort kapsel zal ze niet eens opvallen in een Vinex wijk naar keuze.
  annaOver opvallen gesproken. Als je in de provincie Overijssel woont zal deze lieftallige Anna prachtig integreren. Mijn moeder adviseerde mij namelijk altijd: Zie je een lopen meisje met een open mond, zitten haar hersens in d’r kont.
  olgaWe sluiten af met Olga. Olga is eigenlijk een drieling. Heb jij al gezien waar haar twee zussen verstopt zitten? Heel knap. Olga wil graag een keer parachute springen zegt ze. Nou ik hoor u hier al iets over airbags zeggen, dus die grap hoef ik niet te maken. Verder zoeken Olga en haar zusjes een echte man. Het liefst een in Europa. Alleen is het lastig voor al deze dames om zonder Visum het land uit te komen. Stem dus Ja op 6 April en bestel je bruid.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  17/02/2016 - 16:13 16:13

  Goed besteed, die subsidie!

  barq
  Lid
  17/02/2016 - 16:48 16:48

  “MOETEN DAAR MEER OF MINDER PIEMELS IN?!1!”

  Billy Bob Trueblood
  Lid
  17/02/2016 - 20:09 20:09

  Willen we meer of minder import?

  Alpha Kenny Wun
  18/02/2016 - 09:01 09:01

  Wat Bismarck lult.
  Jullie worden ook genoemd in de NRC.next van vandaag. 4000 eypo maar??

  TheStef
  18/02/2016 - 10:04 10:04

  Oksana mag altijd bellen, maar ik denk dat ze nogal duur in het onderhoud is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN