More

  RECENTE POSTS

  North Korea is Best Korea!

  Ergens had het reisadvies van de Amerikaanse overheid al een soort van waarschuwing moeten zijn voor Otto Warmbier (warm bier is dan ook niet te zuipen), maar toch nam hij de beslissing om naar Noord-Korea af te reizen.

  The Department of State strongly recommends against all travel by U.S. citizens to North Korea. This replaces the Travel Warning for North Korea of April 15, 2015, to reiterate and highlight the risk of arrest and long-term detention due to the DPRK’s inconsistent application of its criminal laws.

  Dus helemaal onbekend met het feit dat Noord-Korea het leuk vindt om vreemdelingen voor de meest onbenullige feiten in de kerkers te gooien was Otto waarschijnlijk niet. Dan is het op z’n zachtst gezegd onhandig te noemen dat hij bij het verlaten van zijn hotel in Pyongyang een banner met een politieke leus in zijn koffer propte, om dit stukje staatspropaganda als trofee mee naar huis te nemen.

  Dat vonden ze in Noord-Korea dus ook. Warmbier namelijk zit al sinds 2 januari opgesloten in één van de ongetwijfeld fantastisch goede gevangenissen van het land. Vandaag heeft hij zich voor het eerst voor de camera vertoond met een verklaring waarin hij, naar goed Noord-Koreaans gebruik, huilend zijn excuses aanbiedt voor iets wat Otto zelf de grootste fout van zijn leven noemt. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, de grootste fout van zijn leven was naar het betreffende land afreizen. De arrestatie zal waarschijnlijk een soort van vast gegeven geweest zijn. Niet de vraag of het gebeurt, maar vooral wanneer het gebeurt.

  Welnu, daar is hij dus begin dit jaar achter gekomen. Check hieronder de vrij bizarre “vrijwillige bekentenis”. En voor een stukje beeldvorming naar demense toe hebben wij daar weer onder 14 schitterende staaltjes Noord-Koreaanse propaganda geplaatst. Want je kunt lullen wat je wilt, maar propagandaposters in elkaar foto fucken kunnen die Noord-Koreanen wel. Oh, als extragratis OLO hebben we ook nog een korte “documentaire” geplaatst waar de Noord-Koreaanse overheid aan haar mensen uitlegt onder wat voor erbarmelijke omstandigheden met momenteel in Noord-Amerika leeft

  propaganda03propaganda04propaganda10On the flage Power=propaganda07propaganda11propaganda05propaganda14propaganda02propaganda13propaganda01propaganda12propaganda08propaganda09

   

  https://www.youtube.com/watch?v=CJoQOQHQ8oA

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  01/03/2016 - 11:39 11:39

  Hoe dom ben je dan ook, als je daar een “motivatieposter” gaat jatten als Amerikaan? Dat is gewoon jezelf op een presenteerblaadje geven als Amerikaanse spion en saboteur (gezien de posters hierboven, die allicht ook in Noord-Korea overal ophangen, zou je gewaarschuwd moeten zijn over de attitude van Noord-Koreanen jegens Amerikanen). Kan je makkelijk 12 jaar werkkamp voor krijgen (waarvan je er een half uitzit, tot de Noord-Koreanen je tegen iets uitruilen).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN