More

  RECENTE POSTS

  NOOOO, LEAVE LEGO ALONE!!!1!ONE!11!ELEVEN!

  Hier op Retecool maken wij graag dingen kapot. Gewoon omdat het enorm hard heerst.

  We hebben in de nieuwe Retecoolbunker zelfs een speciale kamer laten aanleggen waar Jake en MENEER DE GREEF samen dingen kunnen slopen, zonder dat de rest van de redactie weer een maand of drie splinters uit hun aars mogen pulken. En dat werkt ontzettend goed, want ik heb sindsdien niet meer op een extra zacht kussentje hoeven zitten.

  Maar van sommige dingen blijf je af, ZOALS LEGO! Niet dat GREEF en Jake als een malle lego zijn gaan slopen omdat ze met hun blote voeten op een legoblokje zijn gaan staan (teh horror!). Dat niet. Gelukkig niet zelfs, want het slopen van Lego staat gelijk aan een permanente redactieban. Lego heerst en daar blijf je van af.

  1205yb
  Echt dus hè!

  Maar dat is helaas tegen dovemansoren gericht bij deze Fin. In tegenstelling tot de meeste Finnen verdoet hij zijn tijd niet in de sauna, maar achter een hydraulische pers. En ergens begrijpen wij dat wel, want hydraulische persen heersen misschien nog wel harder dan lego, maar de combinatie van Lego onder een hydraulische pers is gewoon iets waar wij bij Retecool nachtmerries van krijgen. Sterker nog, we hebben allemaal staan overgeven op de binnenplaats van de Bunker. De paar goldmembers die we hebben staan nog te schrobben. Maar goed, Lego en een hydraulische pers dus. Kijk hieronder het gruwelijke filmpje. Alleen voor mensen met een sterke maag. Meer gruwelijke video’s van deze Fin zijn hier te vinden.

  Lego, wij zijn er gek op. Zoals deze Millennium Falcon, of deze Amsterdamse straten van Patrick Bosman. Maar ook een Mammoet-vrachtwagen met oplegger is onvoorstelbaar kick-aas in elkaar geknutseld met lego. Ons laten weten wat jij van Lego wilt bouwen kan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat je onze pagina geleekd hebt gaarne.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN