More

  RECENTE POSTS

  Nog een maandje slapen en dan komt de nieuwe Pirates of the Carribean uit!

  En dan kun je proberen er een winterslaap van te maken, want man o man, wat laat die zomer op zich wachten aldus mensen in Nederland, maar je kunt ook gewoon doorgaan met je leven en een reminder zetten voor vrijdag 26 mei en hem dan gewoon gaan zien.

  Want dan komt de nieuwe Pirates of the Caribbean uit, Dead Men Tell No Tales in de bioscopen. Het is nog mild onduidelijk of die ook die dag in Nederland op het witte doek verschijnt, maar in ieder geval is er tot die tijd een fijne trailert om naar te kijken.

  Nu moeten we zeggen dat het Jack Sparrow verhaal redelijk voorspelbaar begint te worden doch deslalwelteplus is het een prima pulpvermaakfilmpje, vooral op groot scherm.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Krijshaan
  Krijshaan
  23/04/2017 - 11:23 11:23

  Tip: negeer het bovenstaande. Alles na deel I zijn peopsaaie voorspelbare pretparkvoorstellingen met veel licht en geluid zodat het nog wat lijkt.

  Flup
  Flup
  Gast
  23/04/2017 - 12:17 12:17

  Ach Krijshaan, ik vind het heerlijk om 90 minuten met vrouwlief, en-een-hand-in-de-broek-joggingsbroek aan, in een comfortable pretparkstoel te zitten met een beugelflesje on the side.

  Bismarck
  24/04/2017 - 12:35 12:35

  Haha, op 1:46 in de trailer hebben we letterlijk een gevalletje jumping the shark!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN