More

  RECENTE POSTS

  Nee Yvon Jaspers, Nee!

  Ik heb het geprobeerd, echt! Niets schrijven over Boer zoekt Vrouw, die treursbuisshow waar hele volksstammen de afgelopen maanden hun zondagavond op stuk hebben geslagen. Een programma over een stel afgedankte boeren en boerinnen die door een blije huppelkut aan de man en/of vrouw gebracht moeten worden. Waarom is dat een succesvol TV-concept? Werkelijk GEEN! FLAUW! IDEE! Maar goed, het is blijkbaar zo… Dat huppelkutje, Yvon Jaspers genaamd, heeft in de laatste uitzending van dit plattelandsdrama uitgehaald naar de kijkers en media. Ze vond het namelijk enorm knap dat de boeren nog aan het programma meededen na alle kritiek die ze de afgelopen maanden over zich heen hadden gekregen: “…Ik vind het knap dat jullie hier nog zitten…Jullie kregen er nog toch van langs aan alle kanten…”. Och arme boeren en ze hebben het al zo moeilijk zo zonder partner helemaal alleen op die grote boerderij met al dat land er omheen… NEE YVON JASPERS, MET JE LIBELLE HOOFD. NEE! DRIEWERF NEEN! HET IS ECHT HEEL ERG SIMPEL! WANNEER JE NIET WILT DAT ER IN DE MEDIA OF DOOR KIJKERS OVER JE GESCHREVEN/GESPROKEN WORDT, GA DAN NIET MET JE HARSES OP TV“. Echt, ik kan er niets anders van maken. GA WEG!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  23/03/2015 - 15:23 15:23

  Je beseft dat je het nu indirect opneemt voor Kwalbert, Reet?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  23/03/2015 - 15:46 15:46

  Erger was het nog. Niet alleen moest je behendig wegzappen van “Boer zoekt hoer”, maar ook alle afgeleiden ervan. Samenvattingen in DWDD. Commentaren in talk shows, commentaren in andere talk shows op die commentaren en daarvan dan weer een kort fragment in DWDD als er in het becommentarieerde commentaar onverhoopt een hilarische blooper mocht zitten.
  Triest, zeker als je beseft dat boeren verantwoordelijk zijn voor 99% van het dierenleed in ons land en de zure regen en de stankoverlast en de gladde landweggetjes waar ze met hun tractoren dikke lagen klei op deponeren zodat jij tijdens een zondagmiddagtoertje met de oldtimer uit de bocht vliegt.
  Boeren die niet aan de vrouw komen?…. Darwin had er vast een hele goede verklaring voor gehad.
  Een boer die eenzaam wegkwijnt op het platteland moet net zo zeer niet aan de partner geholpen worden als een reuzenpanda. De natuur heeft geen nut meer voor ze. Next!

  rattenkoorts
  23/03/2015 - 16:19 16:19

  Kansloze reactie van Ploppo, maar goed. Wat iemand uit de randstad op het platte land te zoeken heeft is me toch al een raadsel.

  En voor de rest is boer zoekt hoer gewoon kut.

  Ome Mc
  Lid
  23/03/2015 - 16:50 16:50

  Boer zoekt vrouw. Ik heb welgeteld één keer jaren terug een aflevering ervan gekeken, en ik kan zeggen dat ik daarna weken erectiestoornis heb geleden. Dan ga ik nog liever een avond lang chick flicks zitten kijken in de hoop dat de vrouw in kwestie daarna in the mood is, want ik kan me niet voorstellen dat van BZV ook maar iemand geil wordt.

  Het is me ook een raadsel waarom dat pokkeprogramma op tv is, en waarom daar 4,3 miljoen mensen naar kijken. Hebben die boeren dan geen smartphone? Oh, wacht – in zo’n plattelandsdorp kan je dan wel wifi hebben, maar met Tinder vind je hoegenaamd nog niemand. Maargoed, dan kunnen die lui toch alsnog wel googlen? Een beetje boer heeft toch wel een computer thuis?

  Want, ja – het bestaat – als je nou gewoon als droogstaande boer met een dame de hooiberg in wil duiken zonder dat je kop op nationale TV en je naam op twitter door de mangel wordt gehaald, dan ga je gewoon naar http://www.farmdate.nl/.

  Ondergetekende heeft geen affiliatie met de genoemde website en ontleed hieruit geen extra inkomsten. Bovendien wil hij op de site behalve voor deze reactie niet dood gevonden worden.

  E.R. Deoz
  23/03/2015 - 19:43 19:43

  Weer nabeschouwing bij ome Matthijs op Nederland Uno. Landgenoten, stop de tsunami van yvonjasperisering!

  (Ik kijk alleen omdat de aanstaande farao der Nederlanden was beloofd, zou ook kunnen dat ik al heb gemist.)

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  23/03/2015 - 20:37 20:37

  Godver, goeie tip Reet! Lekker tien seizoenen in de download gezet en de komende tijd zie je mij hier niet meer.Tering wat wordt ik hier geil van man. En die Yvon Jaspers, jezus wat een lekker wijf zeg! Had je hier nou echt niet eerder iets over kunne schrijven?

  teringbibber
  Lid
  23/03/2015 - 22:07 22:07

  Gertjan is wel weer beeldschermpje onder het bier proesten met zijn lieve sportieve boeremeid
  Eigenlijk is dit ook shredden. Het is hotter dan ik tot nu toe besefte 🙂

  Weirdoinventor
  Lid
  24/03/2015 - 10:29 10:29

  @Wouzer: Het schijnt dan ook regelmatig voor te komen dat de boeren Yvon proberen te versieren, in plaats van die hordes huisvrouwen die wel geïnteresseerd zijn.

  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  24/03/2015 - 17:48 17:48

  Blaming the victim, reet.
  Niet cool.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN