More

  RECENTE POSTS

  Nederland is helemaal af en klaar

  Want blijkbaar kunnen we ons hier als “opiniemakers” druk maken om een foto van een blond meisje op een strand, of om een lijstje met mannenboeken op een site. Want een stukje doelgroepbepaling naar demense toe moeten we blijkbaar niet willen met z’n allen.

  Zo heeft beroepsjankerd Asha ten Broeke het enorm moeilijk met een boekenoverzicht “thrillers voor mannen” op bol.com. Want die boeken kunnen toch ook door vrouwen gelezen worden? Aldus de pratende poef:

  Serieus, @bol_com? ‘Thrillers voor mannen’?

  Tja Asha, zo heb je ook RTL7, nog meer voor mannen, jankende wijvenfilms op RTL8 en honderdmiljoenmiljard tijdschriften bij de Bruna die zich met kantkloswerkjes, foto’s van beroemdheden, afvaltips en antiklaarkomwetenswaardigheden richten op vrouwen. Bol.com vraagt zich dan ook terecht af wat het probleem is.

  Wat bedoel je precies, Asha?

  Maar ho! Asha laat zich niet uit het veld slaan en mept loeihard terug:

  Waarom zijn die thrillers niet voor mij? Waarom zou een boek überhaupt voor 1 sekse zijn? We lezen toch niet met onze edele delen?

  Inderdaad Asha, lezen met je kut is best nog ingewikkeld. Met een piemel zou het eventueel kunnen, maar daar moet je dan wel een braille boek voor aanschaffen. Neemt niet weg dat Bol.com geheel vrij is in het bepalen van haar doelgroep. Als Bol.com vindt dat die boeken voor mannen zijn, dan maakt Bol.com dat helemaal zelf uit. Jij mag ze uiteraard wel kopen, want niemand ziet het verschil. Hier de volledige twitter feed en scroll ook even door naar de reacties van onze eigen MENEER DE GREEF!


  Meer aanstellers op deze site? Dat kan, zoals hipsters met ballen in hun baard, of bijvoorbeeld Wim van de Camp die het niet trekt dat hij te laat komt op de lerenbroekenclub omdat er iemand onder de trein terecht is gekomen. En natuurlijk ook een jankende haatbaard, die het haatbaardisme nog best moeilijk vindt. Wij vinden het in ieder geval heel erg leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  21/01/2016 - 17:35 17:35

  Dat doen ze dan wel weer aardig bij de roze buren, naampjes verzinnen. Net als bij Asha Tuinbroeke : )

  Hangmat
  Lid
  22/01/2016 - 00:06 00:06

  moet ik hier iets van vinden?.. ik mis glamorama trouwens.. dat ging tenminste over echte glamour enzo

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/01/2016 - 09:51 09:51

  LOL @ “Een triller voor vrouwen heet toch een vibrator?”

  Bismarck
  25/01/2016 - 08:21 08:21

  Een artikel “Thrillers voor mannen” is een beetje zoals Saint Patrick’s Day of Martin Luther King Day; die ene dag per jaar dat er aandacht wordt besteed aan de minderheidsgroepering. Het leespubliek voor thrillers bestaat immers voornamelijk uit vrouwen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN