More

  RECENTE POSTS

  Na-de-verkiezingen-blues? Dit helpt!

  Goeiemiddag, deze middag. We zijn met zijn allen een beetje katerig wakker geworden, hè. Ook hier in de bunker is vanmorgen vroeg al 14 liter koffie gezet, waarvan de helft intussen op is. Man man man, de verkiezingen. Het is even bijkomen, maar sliert zij geloofd en geprezen; Het. Zit. Erop. We weten nu dat de VVD de grootste partij is geworden, want dat zag nog niemand aankomen, dat GeenPeil geen enkele zetel gekregen heeft, want dat was al helemaal een verrassing en dat de PvdA een monsternederlaag heeft geleden, want dat had zelfs Nostradamus niet kunnen voorspellen. Maar nu?

  Nu moeten we, ondanks de na-de-verkiezingen-blues, met zijn allen de schouders er weer onder zetten en dóór. Gewoon weer werkie doen, met je collegae beppen tijdens de lunch of je Schültenbraublikkies in de kliko tiefen.

  De blues

  Het kan heel goed zijn dat je nu een klein beetje de blues voelt, als een soort Blue Monday, maar dan op donderdag. (Klik hier voor briljante tips daarvoor.) Het ís ook niet niks, maandenlang reikhalzend uitkijken naar die verkiezingen en dan op een ochtend ontdekken dat ze voorbij zijn. Misschien voel je je zelfs een beetje gedesillusioneerd. Misschien een beetje somber of een beetje verdrietig. Ook Donald Duck heeft het wel wat moeilijk met de uitslagen, daarover hier meer.

  Voor de happy

  Hoe kun je nu weer een beetje uit die na-de-verkiezingen-blues komen? Zegt de naam Bill Murray je iets? Die heersende acteur doet dingen, heeft dingen gedaan en gaat jou nu helpen, samen met Paul Shaffer. So you’ve got that going for you… which is nice.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Walker Snarling
  Walker Snarling
  Lid
  16/03/2017 - 13:34 13:34

  Niet alleen de PvdA kan dit nummer goed gebruiken, maar ook mijn goede vriend Bismarck. Een echte aanrader als je weer in zo’n zure periode zit!! Tip: is ook op Spotify te vinden 😉

  Bismarck
  Antwoord aan  Walker Snarling
  16/03/2017 - 17:24 17:24

  Mij bekruipt het gevoel dat je aan het projecteren bent. Je comments zijn al weken uitsluitend zuur. Hopelijk heb je zelf geklikt. Ik hou het liever bij het betere stampwerk en de jijbuis is mijn spotify (hier een linkje voor een werkdag luisterplezier).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN