More

  RECENTE POSTS

  Morgen: liveblog bij de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië

  khashoggi nog eens aan toe zeg! De Saoedi’s lappen het: een stratencircuit maken waar helemaal geen straten waren. Dus kwam het circuit naar Mohammed toe en dat resulteerde in een prima speeltuin voor de 20 bolides.

  Sjarel de Klerk was minder enthousiast, want de muren zijn net zo onvergefelijk als de lokale beul bij een doodstraf. Enniewees: je kan nu al Mol & co het pensioen in schoppen door ons de race te laten duiden. Dat wordt dus weer ouderwets reaguren, duiden, hardvochtig vloeken, bier spugen en ieder zijn favoriete coureur naar voren blèren.
  We pingen nog wat bierbodems, zetten de buttplug nog eens recht en ook de tap staat uiteraard (altijd) open. De race begint om 18.30u (NL tijd). Reaguur mee! Want waarom niet, we leven toch in een vrij land (wij wel).

  3.7 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  05/12/2021 - 07:18 07:18

  Iemand nog iets gehoord over de bak van Verstappen?

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Flepz0r
  05/12/2021 - 12:29 12:29

  Volgens racexpress.nl is het ding heel en start ie gewoon 3e. Nou ja gewoon, blijft taffes zuur dat ie niet vanaf pole start!!!!

  Draiz
  Draiz
  Lid
  05/12/2021 - 12:31 12:31

  Ik heb meestal weinig met Olav Moll. Maar wat vonden jullie van zijn opmerking dat de turbomotor uit brazilië de hele race in kwalificatiemodus heeft gereden en na 1 race volledig op is?

  Bismarck
  05/12/2021 - 12:31 12:31

  Ik vond het wel grappig dat juist voor de GP van Qatar de plaatselijke mensenrechtentoestand ter sprake kwam. Voor Qatar hadden ze immers zonder enig protest al zinloze (want telkens eindigend waar ze begonnen) ritjes gehouden in een paar landen waar het daarmee erger gesteld is en na Qatar doen ze zelfs uitsluitend nog landen aan waar de mensenrechten harder geschonden worden. Maar goed, dat boeit de fans natuurlijk net zo min als het feit dat er miljoenen olievaten tegenaan gegooid zijn om überhaupt met een F1 bolide in die zandbakken te kunnen rondcrossen ter meerdere eer en glorie van de plaatselijke dictator.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN