More

  RECENTE POSTS

  Minions Zijn Instrumenten Van Satan

  Nu zijn we hier op de Retekoels wel gewend dat de illuminati-zionisten van de Nieuwe Wereld Orde zich door weinig laten tegenhouden in hun streven naar de Nieuwe Wereldheerschappij, maar momenteel zijn ze zelfs in onze ogen wel héél ver gegaan. Ja, we hebben het over de Minions, en dat met name de Minions Film Verschrikkelijke Ikke, die gerust mag worden gezien als het grootste stuk mind control dat de illuminati ooit hebben gecreëerd om kinderen voor te bereiden op de toekomstige Antichristelijke Nieuwe Wereld Orde. Deze Film is één lange propaganda om kinderen bij te brengen dat het lekker is om een superschurk te zijn. “Is slecht zijn echt zo slecht?” is de ondertitel van deze film, en ik hoef u natuurlijk niet verder uit te leggen dat het Satanisme hier vanaf druipt. Dat in de Verschrikkelijke Ikke films de meeste Minions één oog hebben is natuurlijk een bunkerharde verwijzing naarhet Alziende Oog, het occulte symbool dat nota bene het logo is van de illuminati! De keuze voor de naam “Minions” is net zo weinig verhullend: “Satan and his Minions” is in het Engels een eeuwenoude uitdrukking om de soort van Zwarte Pieten van Satan aan te duiden. En waarom hebben die Minions een hoofd in de vorm van een pil? Is dit een verwijzing naar drogering? Gelukkig, lieve Retecoollezertjes, zijn er mensen als David J. Stewart van de website jesusisprecious.org om ons te waarschuwen! “Satan is using funny movies to recruit children into the New World Order (NWO)”. Het is derhalve uw plicht als ouder om uw kinderen erop te wijzen dat de Verschrikkelijke Ikke films bedoeld is om ze te hersenspoelen met de kwaadaardige intenties van Satan, demonen en hun kleine gele helpers. Oh, en wijs ze gelijk ook op de gevaren van David J. Steward zelf, veroordeeld voor het seksueel misbruiken van Minions.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apenkoning
  31/08/2015 - 12:11 12:11

  Ik las jesuispie.org. Satans wegen zijn ondoorgrondelijk.

  Ome Mc
  Lid
  31/08/2015 - 12:15 12:15

  Ik moet even iets toevoegen aan mijn CV, voordat ik die sollicitatie naar de positie van Satan de deur uit doe.

  wout
  wout
  31/08/2015 - 12:25 12:25

  Wout liked this on retecool.

  Apenkoning
  31/08/2015 - 12:58 12:58
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  31/08/2015 - 14:03 14:03

  Dit valt in dezelfde categorie als duiven in de ban doen omdat je tijdens het vliegen hun geslachtsorganen kunt zien. Vergezochte shit die op een of andere manier altijd door reli-gekkies wordt uitgekraamd.
  Aandachtshoer of gewoon gestoord. Niks nieuws; er lopen er honderden rond. Fascinerend is het wel dat die kneuzen altijd weer een heel schare volgelingen weet op te bouwen. Wie is er nou eigenlijk gestoorder? Degene die de onzin verzint of degene die het gelooft?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  31/08/2015 - 17:56 17:56

  Amen!

  *BONKBONKBONK*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN