More

  RECENTE POSTS

  Met je VPN Naar Dubai? Denk daar nog maar een keer over na.

  Tot voor kort was het niet zo’n groot probleem om met je VPN op strandvakantie naar Dubai te gaan, mits je geen criminele zaken wilde ondernemen.

  Erg happig op het ontduiken van het alziende oog van de overheid zijn ze daar in de Verenigde Arabische Emiraten namelijk niet, maar de gemiddelde vakantieganger lieten ze tot nu toe met rust, die had weinig te vrezen wanneer hij of zij het eigen Netflixaanbod in de woestijn wilde bekijken:

  Previously, the law was restricted to prosecuting people who used VPNs as part of an internet crime

  Maar sinds kort is iedereen strafbaar die een VPN gebruikt om geblokkeerde diensten vanuit de Emiraten te benaderen. Dus niet alleen diensten als Netflix, maar ook VoIP via Facebook, Whatsapp of Snapchat. En de straffen voor het “misbruik” van je VPN zijn niet mals. Je loopt namelijk in ieder geval kans op gevangenisstraf (en dat wil je niet daar), maar ook om een boete te krijgen die begint bij $136,000 en kan oplopen tot $545,000 wanneer je dus je VPN frauduleus gebruikt.

  Dat VoIP verhaal is waarschijnlijk ook de reden dat het frauduleus gebruik van VPN’s volledig verboden wordt. Etisalat en du zijn namelijk de enige twee bedrijven ter wereld die van de VAE een licentie hebben gekregen om commerciële VoIP diensten aan te bieden in de Emiraten. En die lopen door het “frauduleus gebruik” van VPN’s miljarden mis.

  Paniek dus! Nu moet je opeens echt iets gaan doen op vakantie, in plaats van het binge-watchen van het tweede seizoen van Making a Murderer op Netflix.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  30/07/2016 - 08:33 08:33

  Waarom zou je (behalve voor luxehoeren) naar Dubai op vakantie gaan?

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Bismarck
  30/07/2016 - 18:32 18:32

  Om zo’n dame te vinden heb je geen VPN nodig. Gewoon recht toe, recht aan vragen aan een als pinguïn verkleedde vrouw. Enkel de dames van lichte zeden lopen in de steden in boerka, dat vinden de lokale mannen het leukst. De boerka zegt als het ware dat zij zeer onderdanig zal zijn.

  jihadlover
  jihadlover
  Lid
  30/07/2016 - 16:00 16:00

  Helemaal begrijpen doe ik het niet, maar sex on the beach is daar dus nog steeds helemaal OK?

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  jihadlover
  30/07/2016 - 18:33 18:33

  Zorg dat er geen 4 mannelijke getuigen zijn, dan krijgt zij meer zweepslagen dan jij.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN