More

  RECENTE POSTS

  Melk drinken is racistisch

  Ja, je leest het goed en ik kan er niet eens een gekkere kop bij verzinnen: Melk drinken is racistisch. Althans, dat vinden de gekkies van dierenrechtenorganisatie Peta.

  Melk zou een teken zijn van blanke overheersing. Want, zo stelt Peta, blanke witte mensen zijn lactose tolerant en zwarte mensen zijn lactose intolerant. Dus zuigt Melk, want melk is gemaakt voor blanken en niet voor negers. En oh ja, Nazi’s vinden melk ook superlekker, dus moet iedereen die melk drinkt kapot of veganistisch worden. Of zo, want ik kan me buitengewoon moeilijk inleven in de bizarre gedachtegang van dit soort totaalmalloten.

  Dus stop maar met het maken van grappen over blanke vla, zwarte drop of negerzoenen, want we zijn inmiddels ingehaald door de bizarre realiteit. Wat waren zij bij het Nederlands Zuivelbureau ooit denkende toen ze met deze (achteraf gezien) schandalige reclame op de proppen kwamen. Als ik het goed begrijp begon de blanke indoctrinatie dus eigenlijk al met Joris Driepinter? Ik ga even in een bak met dwergcavia’s stampen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  14 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  14 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  22/10/2018 - 14:45 14:45

  “Althans, dat vinden de gekkies van dierenrechtenorganisatie Peta.”

  Nou ja, lijkt eigenlijk van niet. Dit valt in dezelfde categorie als “er is in Congo een ebola uitbraak dus moeten per direct alle grenzen van Europa dicht” en “Jouw leven is kut dus kan je beter in mijn god geloven”. De reden die gegeven wordt wordt gegeven omdat het mogelijk andere mensen zou kunnen aanspreken, en die mensen dan jouw standpunt zouden kunnen overnemen. En iedereen die jouw standpunt steunt is mooi meegenomen, ongeacht hun redenen. Dus kan je maar beter zoveel mogelijk onzin redenen lanceren, er blijven er vast een paar hangen.

  Verder is melk natuurlijk geweldig, behalve magere melk, want dat is discriminerend voor dikkerds.

  Microzot
  Microzot
  Gast
  22/10/2018 - 15:29 15:29

  Kopje koffie glazenwasser? Ja lekker. suiker en melk? Nee ik drink hem vanwege Peta zwart.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/10/2018 - 15:50 15:50

  Persoonlijk dacht is dat de grens bij “blanke vla” getrokken werd, maar je kunt kennelijk nog verder gaan.

  Met een aantal dingen heeft Peta natuurlijk wel een punt, want misstanden in veeteelt enzo.
  En dat je dan alles uit de kast haalt, begrijp ik ook nog wel.
  Zo ben ik groot supporter van het ‘naakte meisjes protest”.

  Maar als je te ver doordraaft word je niet meer serieus genomen.
  En dat gaat hier natuurlijk keihard gebeuren.

  Sojavla is nog wel te nassen, maar lekkere kaas moet toch echt van melk gemaakt worden. Ik eet vaak kaas ipv vlees. Dus dat is gewoon winst voor Peta. Daar moeten ze blij mee zijn; niet over zeuren.

  Het merendeel van de melkkoeien wordt overigens helemaal niet mishandeld (hoewel ook daar nog flink wat te winnen is). Als je zorgt dat er haast geen stieren meer geboren worden, hoeft ook niet de helft van de kalveren naar het slachthuis. Ouwe melkkoeien ‘humaan’ slachten is niet veel erger dan wat de natuur zelf zou regelen, dus laten we ook daar niet te emotioneel over doen.

  Metaanuitstoot door melkkoeien is wel een punt van aandacht. Maar daar heeft Peta het hier niet over.

  Møhammed Said al Sahaf
  22/10/2018 - 16:02 16:02

  Ik krijg hier het gevoel bij dat 4chan het internet weer eens aan het winnen is.
  Net als bij Operation Bikini Bridge en Operation Freebleeding.

  https://knowyourmeme.com/memes/free-bleeding

  Monade
  22/10/2018 - 16:29 16:29

  ik kan er niet eens een gekkere kop bij verzinnen: Melk drinken is racistisch.

  Zucht. Het is ook nog eens vrouwonvriendelijk, reet. Melk wordt geperst uit vrou-we-lijk-e koeien, die daarvoor worden opgesloten in een donkere stinkstal. Als dit niet zou gebeuren, dan konden die vrouwelijke koeien gewoon de hele dag winkelen bij Zara, een kopje soja latte drinken bij La Place, en de dag afronden in een wellnesscenterj naar keuze, net zoals de andere door de patriarchie onderdrukte feministes dat doen.

  /En de mannelijke koeien? Die moeten gewoon werken. En beter nog, meteen naar het slachthuis. Met hun bronstigheid.

  Bismarck
  22/10/2018 - 17:14 17:14

  Nou ja, het is een beetje waar. Melk drinken is onder volwassenen grofweg voorbehouden aan Noord/Centraal-Europeanen, Senegalezen, Masai, Tutsi’s en Arabieren.

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/Lactose_tolerance_in_the_Old_World.svg

  Of, als je meer van de wetenschappelijke verklaringen bent: lactosetolerantie heeft zich als evolutionair voordeel ontwikkeld onder volkeren die zich bezig hielden met veeteelt. Ooit, tienduizend jaar geleden was op een paar gemuteerde freaks na de hele mensheid lactose intolerant, maar de volkeren die koeien leerden houden hadden er enorm baat bij als ze ook nog melk konden blijven drinken na hun kindertijd en hebben dus een sterke selectie ondergaan in de richting tolerantie.

  Verder geloof ik er geen klap van dat er hier ook maar iemand rondloopt die PETA als autoriteit erkent, dus dit stukkie is gewoon geschreven met het doel eens even lekker wat te stoken tegen nietwitmensen en als zodanig dus vanuit een racistische onderbuik afkomstig.

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  22/10/2018 - 17:31 17:31

  dit stukkie is gewoon geschreven met het doel eens even lekker wat te stoken

  Bismarck, jij spierwitte Limburgs-uitgedaagde SJW-ert, dit is weliswaar oud nieuws, maar het komt toch écht regelrecht uit de wappiekoker van PETA zelf (Filmpje!)

  lekker wat te stoken tegen nietwitmensen

  Op mijn planeet zijn Afrikanen zoals de Masaï nietwitmensen, met uitzondering van Leni Riefenstahl, natuurlijk. En uiteraard is in het echie lactose-(in)tolerantie een stuk complexer dan welles-nietes. Waar het om gaat is dat People for Eating Tasty Animals net als de rest van de SJW-erts steeds hysterischer op het naziracismeknopjes moet drukken om aandacht te krijgen.

  En elk moment is een geschikt moment om dat belachelijk te maken.

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  22/10/2018 - 17:52 17:52

  “Verder geloof ik er geen klap van dat er hier ook maar iemand rondloopt die PETA als autoriteit erkent” overgeslagen zeker, of rode waas voor de ogen bij de term nietwitmensen?

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  22/10/2018 - 17:58 17:58

  PETA meent het echt. Ook in Nederland: Kom in opstand! Spreek je uit tegen de manier waarop koeien in de zuivelindustrie worden behandeld!!1!

  Een veehouderij is dus een soort koeienauschwitz. Okeeeee.

  En drink voortaan soja/amandelmelk (*) zodat er geen reden meer is om melkkoeien te houden en ze dus ook niet meer zullen worden gefokt, zodat er binnen 10 jaar geen melkkoeien meer zullen zijn, en dus geen boerderijen en ook geen weilanden, en dus bijvoorbeeld ook geen weidevogels. En geen sloten en dus geen eenden…

  (*) Uiteraarjd met toegevoegde oestrogeen. Je wilt als soyboy toch niet dat je knotje vóór je 35e eraf valt? Of dat je testosteronniveau hoger is dan die van je moeder of zelfs van Aaf Brand Corstius? Nou dan.

  AANHANGSEL: “Verder geloof ik er geen klap van dat er hier ook maar iemand rondloopt die PETA als autoriteit erkent” overgeslagen zeker, of rode waas voor de ogen bij de term nietwitmensen?

  Aha! Jij beoordeelt alleen op wie het zegt, niet wat er wordt gezegd. Dat verklaart heul heul veel, Bismarck. Verder is de gemiddelde PETA’ert zo wit en zo zuur als karnemelk, net als de rest van de SJW-erts.

  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  22/10/2018 - 20:21 20:21

  Moet de Professor zich hier nu druk om maken ? Om melk ? Kom op zeg. Kijk, als bier drinken nou als racistisch werd bestempeld, dan werd onze universitair geschoolde wel heeeeel erg boos. Maar nu ? Eens even in de koelkast kijken of er nog genoeg te drinken staat. Burp !

  N=1
  N=1
  Lid
  22/10/2018 - 23:57 23:57

  True story.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  27/10/2018 - 11:25 11:25
  Monade
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  27/10/2018 - 12:57 12:57

  Ik zou d’r doen. Lekker lang melken.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  20/11/2018 - 08:23 08:23

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN