More

  RECENTE POSTS

  Martin Shkreli heeft kennis gemaakt met het Internet

  Martin Shkreli dacht dat het een briljant plan was om de rechten van een al 60 jaar bestaand medicijn op te kopen, om vervolgens de prijs met 5500% te verhopen.

  Dat was het dus niet. Want ondanks dat er geen patent op het medicijn meer ruste, was het internet furieus. Zo furieus dat volledig los ging op zijn inmiddels op privé gezette twitteraccount. Daar bleef het niet bij, want later werd zijn mobiele nummer online geramd, waarna zijn voicemail vol stroomde met verwensingen.

  Inmiddels heeft Shkreli de prijs van het medicijn weer behoorlijk verlaagd, maar dat er iets fout is met de prijsstelling van medicijnen is inmiddels wel duidelijk.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  25/09/2015 - 13:27 13:27

  Brandmerk zijn bankrekeningen en betaalpasjes, zodat elke transactie die hij in de toekomst doet 55 maal duurder wordt. Zal ‘m leren, die lelijke rat.

  Maar ja, hij heeft volgens de wet niets misdaan, sowieso zou het juridisch onhaalbaar zijn enz. enz. Toch zou het leuk zijn als er een soort instantie voor ‘poetical justice’ was.

  Ome Mc
  Lid
  25/09/2015 - 15:06 15:06

  Als Donald Trump zegt dat wat je doet om geld te verdienen niet in de haak is, dan ben je, inderdaad, de Gordon Gecko van de medicijnwereld of erger.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN