More

  RECENTE POSTS

  Man rijdt Terminal van Lyon Airport binnen en komt op de startbaan terecht

  Zo, je kunt het Internet wel weer afsluiten voor vandaag, want het bizarre nieuws van de dag is relatief vroeg vandaag: GTA in Lyon. Een man ramt met zijn auto de terminal van Lyon Airport binnen en rijdt door tot op de startbaan.

  Daar lijkt hij op een gegeven moment met zijn auto te crashen, waarna hij zijn vluchtpoging (?) te voet vervolgt. De beelden van dit bizarre gebeuren, gefilmd door een passagier van een vliegtuig dat klaarstond om te vertrekken, laten een ontzettend chaotisch beeld zien op de startbaan en het gras er naast.

  Zo bizar, dat we voor de duidelijkheid, en de betere plaatsing van dit nieuws, er een Benny Hill muziekje achter hebben gezet via de Benny Hilli THIS website (sowieso een ontzettend bruikbare website voor van alles en nog wat, links graag in de reacties). Er zijn overigens geen gewonden gevallen bij deze bizarre actie. Wat een wonder mag heten, want de man in kwestie is letterlijk dwars door de aankomsthal richting de startbaan gereden. Hieronder de originele video en hier dus de Benny Hill versie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  10/09/2018 - 21:37 21:37

  Dat BennyHilliThis! wil ik ook graag zien onder een filmpje waarbij Lakeman Hamers gaat vervolgen.
  Kan dat?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN