More

  RECENTE POSTS

  Made in Spakenburg

  Ophef (!!!) in het allejezus Christelijke Spakenburg. Daar zijn namelijk voor het gemak van de burger afvalcontainers geplaatst, voor het restafval. Ook wordt de PMD (plastic, metaal en drankkartonnen) container nog maar eens per maand geleegd. En dat is een probleem. Die krengen zitten tegen die tijd namelijk vol maden.

  “De hele buurt staat kokhalzend zijn kliko schoon te spuiten,” klaagt een inwoonster tegen het AD. “Daar zitten dus ook vleesverpakkingen in”. En daar gaan dus maden in zitten als ze vier weken in je Kliko liggen.

  ‘Dit! ELKE! DAG! WEER!’ – Gerina Kok.

  Volgens wethouder Willem Heinen is dit probleem prima af te vangen door je vleesverpakking eerst even af te spoelen voor je deze weg mikt. Maar inwoonster Gerina Kok zegt dat mensen dat niet doen. Want daar is kraanwater niet voor bedoeld. ZEKER niet op zondag! Nee, dan wachten tot de bende vol beestjes zit en nóg meer kraanwater gebruiken om die bak schoon te spuiten, dát is een goed idee.

  Gerina’s Kliko’s een dag na het kokhalzend schoonspuiten

  God

  Maar dan vraag je er dus ook wel een beetje om hè, Gerina, dat je Kliko een complete aaswinkel wordt. Jij kreeg namelijk, in tegenstelling tot de maden, van ome God een vrije wil. Je kunt dus KIEZEN je Kliko schoon te spuiten, je afval even om te spoelen of gewoon te gaan zitten mekkeren dat je Kliko een kweekvijver voor maden is. Als je dan voor het laatste kiest, loop je voor je het weet leeg in het AD.

  En die maden zijn er dus niet voor niets. Dat zijn ook schepselen God’s. God wilde die daar. Hij liet niet voor niets Noach een setje van ALLE dieren naar die Ark marcheren. Dat betekent óók één mannetjesmade en één vrouwtjesmade. Allemaal zodat die zich generaties later konden voortplanten in JOUW Kliko.

  Op die Ark zaten ook twéé mannetjesleeuwen, wat het bestaan van de huidige leeuwen enorm raadselachtig maakt.

  De gemeente weet intussen te melden dat de containers volgende week geleegd worden. Wie daar niet op wil wachten, kan altijd zijn vleesverpakkingen kosteloos storten bij het aanbiedstation. (Nóg een keuze!)

  De maden zelf wilden, naast de opmerking dat dit allemaal bij het plan van God hoort, geen commentaar geven.

  ‘Persoonlijk hou ik niet eens van vleesverpakkingen…’
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  23/06/2017 - 14:24 14:24

  De bewoners van Spiekerdorp moeten beter lezen, dan komt er geen made in de PMD bak, want maden eten geen PMD.
  Die piepschuimen vleesbakjes mógen helemaal niet in de PMD, afgespoeld of niet.

  Bismarck
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  23/06/2017 - 14:48 14:48

  Weet je dat zeker? Polystyreen valt namelijk toch wel onder de verzamelnaam plastic. Is er een gemeenteambtenaar in het huis?

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  23/06/2017 - 15:04 15:04

  O yes. Zie bijvoorbeeld: https://www.twentemilieu.nl/afvalsoorten/plastic

  Jammergenoeg zetten ze nooit bij dergelijke lijstjes de soortnamen, want te moeluk, maar ABS, PVC, polystyreen, cellofaan, celluloid, bakeliet, nylon, kevlar, koolstofvezel, siliconenrubbers en combinaties en derivaten van deze stoffen mogen niet bij ‘het plastic’.

  / Niet dat dit de gemiddelde Nederlander wat kan schelen.

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  23/06/2017 - 17:06 17:06

  Die website is pure uitlokking, in het rijtje “Wat mag er bij het plastic? Wel” staat not bene “Verpakkingen van vleeswaren en kaas”. Ga dat eens aanpassen dan! Of is het in de gemeentehuizen van Twente al Vrimibo?

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  23/06/2017 - 17:44 17:44

  Dit is niet mijn webside, vriend. Maar in Twente is het elke dag vrijmibo.

  Hènig oan.

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  23/06/2017 - 16:40 16:40

  Bovendien mogen die maden ook helemaal niet in de PMD container, die horen in de GFT bak. Kunnen die kutbeesten de AfvalWijzer niet lezen?!

  Trollbuster
  Lid
  23/06/2017 - 14:34 14:34

  Ok, het is wel grappig dat het zulke godvrezende mensen overkomt… maar er is meer aan de hand met de afvalinzameling in dat dorp.
  Zo kost het storten van ‘restafval’ €1,55 per zak. en maakt het niet uit of je in een bejaardenflat woont en niet meer ruimte of kracht hebt voor een 5 liter zakje of een villa waar je een containerzak in een keer kwijt kan en die dus ook in een keer naar het stortpunt kan brengen.
  Luiers moeten in een gigantische, paarse, publiek zichtbare container worden gedumpt. (Ja op de grote kruisingen in het dorp staan ze, weet iedereen meteen dat je incontinent bent…)
  Het vuil wordt zo weinig opgehaald dat na 1 week de zakken zich al naast de containers gaan verzamelen en dan moet er nog een week voordat er een keer geleegd gaat worden. Soms duurt het zelfs 4 weken (voor plastic, metaal en drinkpakken)
  Voor het GFT afval is er één container voor het hele dorp. ÉÉN! voor 21.000 inwoners.
  Het gevolg is dat mensen nu naar de A1 rijden om hun zooi te dumpen.
  Volgens mij geldt dat wel als een redelijke faal van een niet goed doordacht systeem…

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Trollbuster
  24/06/2017 - 00:00 00:00

  Het is toch een kutdorp waar je dood nog niet eens wil wonen. En logisch dat ze daar geen goed werkend systeem hebben, want systemen zijn tegen Gods wil (want anders had Hij/Zij/Onzijdig ze wel gemaakt).

  horrorneefje
  Lid
  24/06/2017 - 00:15 00:15

  Met maden kan je vissen. Geschenk van God.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN