More

  RECENTE POSTS

  Mad God Stop Motion

  Phil Tippett is een stop motion animator met een behoorlijke staat van dienst. Zo heeft hij gewerkt aan producties als Star Wars, Ted, Hell Boy, Harry Potter en bijvoorbeeld ook Robocop. Dan kan je dingen.

  En dat klopt, want check zijn werk maar eens op de site van Tippett Studio. Maar Phil is voor zich zelf ook bezig met een stop motion film, genaamd “Mad God“. En daar is Phil al ruim 30 jaar mee bezig. Dat is lang, dat is heel lang. Phil weet dan ook niet zeker of de film ooit af komt, maar inmiddels staan deel 1 en deel 2 al online (helaas betaald, maar ook wel ergens logisch). Voor deel 3 heeft Phil inmiddels genoeg geld kunnen verzamelen via Kick Starter en de verwachting is dan ook dat dit derde deel eind van 2017 online komt.

  Mad God Trailer

  Great Big Story is bij Phil langs gegaan om hem te laten vertellen wat zijn drive is om al zeker 30 jaar lang aan één project te werken. In “Of Monsters and Men” vertelt Phil wat hem er toe heeft bewegen om Animator te worden, wat er voor nodig is om succesvol te zijn in de business en geeft hij tevens een behoorlijk uitgebreid kijkje achter de schermen van zijn Mad God project.

  Phil’s Attic

  Het is overigens ook best de moeite waard om even een kijkje te nemen in Phil’s Attic op youtube, waar hij heel veel materiaal heeft geplaatst dat hij niet op de pagina van zijn bedrijf kwijt kan, maar toch graag wil delen met ons.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  02/09/2017 - 14:54 14:54

  Fijn om te zien dat Phil een baan heeft gevonden waar ie wel goed in is, nadat ie het als ‘Dinosaur Supervisor’ zo verkloot heeft in Jurassic Park.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN