More

  RECENTE POSTS

  Maar is het kut?

  Kunst, ik heb er weinig mee, hetgeen ongetwijfeld te maken zal hebben met de periode dat ik een relatie had met een dame die een opleiding volgde op de Gerrit Rietveld Academie. Al gauw werd het mij duidelijk dat het behalen van goede cijfers niet zozeer afhing van je werk, maar van een formule met als voornaamste variabelen nationaliteit en sexuele geaardheid, vandaar dat er alleen maar Duitse potten afstuderen aan voornoemde academie. Bijgevoegd filmpje is ongetwijfeld een afstudeerproject van een gemankeerde minderheid aan een prestigieuze academie die er een cum laude mee heeft binnengesleept, dat kan niet anders. Een beschrijving van het werk vindt u hier (even F5-en als de statement niet bevalt) en meer kunst hier.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  02/07/2014 - 15:43 15:43

  Mam! ik heb een rolletje in een film! Ik sta geel geverfd met mijn ongeschoren kut planten water te geven! leuk he?..Mam??….Mam…?

  sonicsoldier
  02/07/2014 - 15:46 15:46

  Tepeltubbies

  Bismarck
  02/07/2014 - 16:57 16:57

  Ik zie mensen met geschminkte lichamen en geverfde vergrote lippen die zich stereotypisch gedragen. Waar blijft Quinsy Gario?

  Weirdoinventor
  Lid
  02/07/2014 - 17:50 17:50

  Mwah, op de eerste helft is nog best te rukken, of is dat mijn kleurenfetisj die opspeelt?

  (O, en zijn dat lippen? Dan ben ik opeens toch een beetje bang van ze…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN