More

  RECENTE POSTS

  Maar is het Kut? Erh… Kunst? Deel 4

  Ok mensen. U dacht en denkt er dus nooit over na. Over het vrouwelijk geslachtsorgaan. Nooit. (Want u heeft natuurlijk allemaal hosmo!) Daar moest maar eens verandering in komen vond kunstenares Petra Beenhacker. Daarom maakte ze de fotoreeks ‘Vulvarious‘.

  Om u dus eens flink aan het denken te zetten over die flamoes. Helaas schoot ze haar doel nogal voorbij en ging samenwerken met Johan Vlemmix. U weet wel, die Minister van Feest wilde worden. Hij stelde een ruimte beschikbaar omdat hij ook wel eens een keer iets serieus wilde doen en hoppa: een heuse kutgalerie was geboren.

  De slapende poes’ is een grote foto van een rossige kat die opgerold ligt in de plooien van een stel schaamlippen. Het is het lichaam van Frederique. Het werk is een verwijzing naar haar leven dat al een poosje seksloos is. “Soms heb je het druk met andere dingen”, zegt ze. “Dat zet je dat even in de koelkast”.

  Helaas waren de foto’s voordat ze de galerie ingingen nog even bewerkt door iemands neefje van veertien, die ‘heel grappige dingen kon met fotofucken enzo’. Want het resultaat is ehhh nogal kut zeg maar. De galerie is dan ook alweer gesloten en staat te koop. Je verwacht het niet. Live in de galerie kunt u het dus niet meer bekijken, hoewel Vlemmix er nog wel mee rondtrekt, maar helaas hebben we de foto’s nog wel. Die kunt u hieronder voor een gedeelte bewonderen en hier in z’n geheel. Bonus: Mocht u ook zo compleet Vlemmixmoe zijn, dan heeft u geluk! Want een hele slimme meneer heeft in een laboratorium van een universiteit een app ontwikkeld waar je hem mee kunt blokken! Meer Ku(ns)t van Petra en Johan? Veiligheidsbril op, overal aan. En gaan!  owl

  97e4e5153bbefeb1d6a805a9217efe59-360x200

  maxresdefault-1

  maxresdefault

  stroke4

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  29/10/2015 - 14:05 14:05

  Fotofucken wordt steeds letterlijker. Heeft reet trouwens al een t-shirt gestuurd naar Petra? Ze heeft duidelijk gewonnen.

  chicktastisch
  chicktastisch
  Lid
  29/10/2015 - 15:45 15:45

  kortom rosbief en liflafjes op een foto met een en ander gefotofukt!!
  ik kijk of mij iets gaat lukken!! maar ik vrees dat ik geen rosbief en hangende liflafjes heb!! ik vind het overigens geen kuntst maar spuug lelijk

  cspr
  Lid
  29/10/2015 - 19:05 19:05

  Zo zie je maar weer, iedere hobbyfotograaf kan zichzelf kunstenaar noemen. Dat wordt nog eens versterkt als totaalmongolen zo iemand een platform bieden.

  Hebben Nick en Simon al gebeld?

  cspr
  Lid
  30/10/2015 - 00:29 00:29

  Overigens tip voor J. Vlemmiks: TL-balken en spiegelglanzend glas voor foto’s gaan niet samen. Daar krijgt de bezoeker prikogen van.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN