More

  RECENTE POSTS

  Maar is het Kut? Erh… Kunst? Deel 3

  Performance art. Hoewel wij hier in de bunker enorme Kunstliefhebbers zijn, zullen we het waarschijnlijk nooit begrijpen. Neem nou bijvoorbeeld Ann Liv Young.

  Als ze niet bezig is met pratende kutten in Amsterdam, het verwijderen van tampons uit de doos van een in chocola gedrenkte medespeelster, haar publiek bespugen met visafval, of op de grond piesen, om daar vervolgens lekker een potje in te gaan liggen masturberen, dan helpt ze –als haar alter ego Shelly– mensen met hun relatie.

  “Guess what: it’s not fun to poop on stage in front of an audience. It’s not the easiest thing to do. People just assume that it’s for shock value.”

  Ik ben heel benieuwd wat dat oplevert. Waarschijnlijk dat die nog een stukje verknipter wordt, dan ‘ie al was.  Een deel van de therapie bestaat namelijk uit het kopen van ‘dingen’ die van Shelly zijn geweest. Zoals gedragen slipjes, gebruikte tampons, een drol met glitters of een zak met haar urine. Mocht u na bovenstaande gelezen te hebben nog durven te kijken naar een paar van haar optredens, dan kan dat hieronder. Oh.. en misschien ten overvloede: ALLE links en filmpjes zijn totaal NSFA en geheel op eigen risico!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apenkoning
  07/10/2015 - 13:50 13:50

  Met kleren aan vind ik haar leuker.

  wout
  wout
  07/10/2015 - 14:14 14:14

  Wauw, transcendentaal!

  gelul
  gelul
  08/10/2015 - 14:03 14:03

  Theater is toegepaste kunst. Dit is amateuristisch theater. En dan zei ik nog niet eens aandachtshoerr.. ow kudt, doe ik het toch.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN