More

  RECENTE POSTS

  Maar is het Kut? Erh… Kunst? Deel 2

  Van de week hebben jullie al even kunnen genieten van de kunstkutten van Raising the Skirt. Kort samengevat: Horken die hun rok optillen, om topless te gaan schreeuwen op de hei, daarna hun kut gaan tekenen, waarna er een potje gegriend mag worden. Kunst? Mwha…

  Maar nu presenteren wij jullie de Engelse Nicola Canavan. Nicola is één van de initiatiefneemsters van Raising the Skirt en doet graag iets met lacterende borsten en bloedende kutten. Liefst haar eigen borsten en kut overigens. Dit klinkt heel bizar EN DAT IS HET DAN OOK! Zo staat ze op de voorpagina van haar side met spuitende borsten, terwijl ze op een hoopje tuinaarde zit. Een melkpompje aanzwengelen terwijl ze in een etalage zit met een bloemenmasker? Geen probleem voor Nicola. Gekke dingen doen met de nageboorte? Kan allemaal. Dat bloed van die nageboorte kan overigens prima gebruikt worden om er weer een ander stukje kunst naar demense toe mee te maken. Echt. Bedenk het en Nicola kan het.

  Er is alleen één ding wat we nog niet zo goed begrijpen: Op geen enkele foto hebben we Nicola zien janken. HOE ZIT DAT? Hieronder geen foto’s van het hele gebeuren zoals bij deel 1 van “Maar is het Kut? Erh… Kunst?“, want dat trekt de server niet. Gewoon lekker even zelf grasduinen op de site van Nicola Canavan. Oh en vergeet niet ook nog even bij de “Artists Contributions” op de site van Raising the Skirt te kijken (even scrollen), want daar heeft Nicola haar schaamlippen op een boomstronk vast getimmerd. Echt? Echt! (Oh ja, wellicht ten overvloede, maar alle links zijn NSFW)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  18/09/2015 - 15:28 15:28

  DIT IS BEHOORLIJK KUT JA.

  cspr
  Lid
  18/09/2015 - 15:57 15:57

  Zijn Nick en Simon al gebeld?

  Møhammed Said al Sahaf
  18/09/2015 - 16:56 16:56

  Kruis. Spijkers..
  Volgens mij ligt het auteursrecht hiervan al bij iemand anders.

  teringbibber
  Lid
  19/09/2015 - 02:29 02:29

  kweenie hoor, maar als ik een kut zou hebben is dit precies NIET wat ik ermee zou doen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN