More

  RECENTE POSTS

  Maar is het Kunst: Star Gate

  Wat te doen met de romp van een oud vliegtuig? Meestal worden ze in stukken gehakt om te recyclen, behalve de cockpit, daar wordt in veel gevallen een flight simulator van gebouwd.

  Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een intens hard heersende licht en geluidinstallatie van maken. Zoals Playmodes Studio heeft gedaan. Samen met kunstenaar Eduardo Cajal hebben ze namelijk de romp van een oude Douglas DC-9 omgetoverd tot een waar licht- en geluidspektakel dat inmiddels al op meerdere festivals in Europa te zien is geweest.

  Through the creation of visual and sound sequences that suggest the idea of interstellar travel, we make the audience fly to outer space in an intense six-minute trip, from departure and takeoff  to the sighting of comets, planets, galaxies, crossing nebulae and visiting alien worlds, until finally returning safe to earth

  Inderdaad, dat zou zo maar van ArtyBollocks vandaan kunnen komen, maar in dit geval dekt de beschrijving redelijk de lading. Hoe dan? Check hieronder. Maar is het Kunst? Ja, wat mij betreft wel!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Vilmer Ramone
  26/05/2016 - 14:13 14:13

  hoei! Prima te doen met een heule grote tropische sigaret en 10 anti epilepsie pillen

  grotesnor
  Antwoord aan  Vilmer Ramone
  26/05/2016 - 16:23 16:23

  Epileptic Tube lijkt me ook een betere naam dan Star Gate.

  Bismarck
  26/05/2016 - 15:41 15:41

  Zou een aardige disco kunnen zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN