More

  RECENTE POSTS

  Maar is het Kunst? Nick & Simon

  Vandaag is de eerste dag van de tentoonstelling ‘Open’ in De Fundatie in Zwolle. Deze tentoonstelling bestaat uit werken van een achttal kunstenaars die zich hebben laten inspireren door de liedjes op het nieuwe album van Nick & Simon. Ja echt, u las dat niet verkeerd. Ik maak geen grappen.

  “Kunstenaars als Ans Markus en Ruud de Wild lieten zich inspireren door muziek van het Volendamse duo”.

  Nou zijn wij hier in de bunker zoals u weet enorme Kunstliefhebbers en wij waren dan ook buitengewoon benieuwd, op welke manier die muziek deze kunstenaars geïnspireerd zou kunnen hebben. Laten we er gewoon een voorbeeld bij pakken: Ans Markus. Markus schildert al jaren aan de weg met haar portretten van in doeken gewikkelde, geblinddoekte vrouwen. We zaten dus buitengewoon in spanning te wachten om erachter te komen wat er zou gebeuren als deze vrouw in aanraking zou komen met de zinnenprikkelende betoverende klanken van Dick & Semen. Wat voor buitengewoon effect zou deze muziek op haar creativiteit hebben? Nou? Nou? HELEMAAL NIKS! Ze kwam gewoon WEER met een in doeken gewikkeld, geblinddoekt wijf op de proppen! Bent u ook zo benieuwd naar de rest? De tentoonstelling is vanaf vandaag tot en met 3 januari 2016 in het museum te zien. Hieronder trekt u alvast een mooi filmpje van de opening -het grote publiek mocht daar niet bij zijn, maar TIENTALLEN mediaploegen verdrongen zich voor beelden en interviews met het duo- met alle arty bollocks over waarom dit een prachtige tentoonstelling is. En om Nick… of Simon (wij weten na 14 jaar nog steeds niet wie wie is) te quoten:

  “Op op voorhand eh, ja, een mening vormen is, is, is niet vaak vaak gebaseerd op niks”.

  Mocht u nou ook geïnspireerd zijn door de twee Volendamse Sängerknaben, dan staat het u uiteraard geheel vrij om uw creativiteit los te laten in de comments. Dat mag gewoon een heel mooi plaatje zijn, dat u op de interwebs heeft gevonden, of u kunt natuurlijk losgaan en er een mooie fotofuck tegenaan gooien! Hieronder alvast onze bijdrage.
  1357592591_458376

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  17/09/2015 - 23:21 23:21

  En hoeveel subsidie vangen de heren hiervoor?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN