More

  RECENTE POSTS

  Maar is het kunst: Los Penetrados

  Santiago Sierra maakte in 2008 de installatie Los Penetrados, die bij de Helga de Alvear gallery in Madrid te zien is geweest in foto en bewegend beeld.

  “Maar ome Reet, wat is die “Los Penetrados” installatie dan precies?” Hoor ik jullie in koor vragen. Tja, de naam al een klein beetje een weggevertje. Toen ik de naam van deze te typen post door de bunker heen schreeuwde, riep Flepz0r al direct: “dat klinkt als een artineukfilm”. En inderdaad, dat klinkt niet alleen als een artineukfilm, het is ook een artineukfilm.

  Zo zien we in een grote hal met twee spiegels tien kleedjes liggen, waar ombeurten geneukt wordt. Eerst blanke witte mannen die witte vrouwen van achteren nemen, dan zien we verschillende kleurtjes mannen die andere verschillende kleurtjes mannen van achteren nemen, vervolgens zien we witte mannen die zwarte vrouwen van achteren nemen, waarna witte mannen zwarte mannen weer in de poepert nemen. Hierna nemen zwarte mannen zwarte vrouwen van achteren, dan weer witte vrouwen die door zwarte mannen te grazen worden genomen, om af te sluiten met witte mannen die door zwarte mannen geanalyseerd worden.

  Maar is het kunst vragen wij ons af? Tja, bovenstaande is te zien geweest bij de Helga de Alvear gallery, toch niet de eerste de beste in de kunstwereld. Maar op de één of andere manier doet het me vrij weinig, ondanks dat er toch een aardig stukje arty bollocks aan te pas is gekomen. Sterker nog, ik krijg er niet eens een twijfelstijve van. Uiteraard is dat geen must als het om kunst gaat, maar bij een artineukfilm is dat toch wel een prettige bijkomstigheid. Nu ja, dan rest ons eigenlijk nog de vraag: hoe laat begint het neuken? Nou, nu:

  https://vimeo.com/249410329

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  29/09/2018 - 16:40 16:40

  En dat terwijl het ooit opgezet door Zuigerberg cs om lekkere hertjes overzichtelijk te rangschikken op paalbaarheid.

  horrorneefje
  Lid
  29/09/2018 - 23:49 23:49

  Maar is het kut? ‘Los Penetrados!’ is best een leuke groet, trouwens.

  Roel Zwaar
  Lid
  30/09/2018 - 13:20 13:20

  Ik las even “antineuk” maar dat moet het filter van Faecesboek veroorzaakt hebben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN