More

  RECENTE POSTS

  Leve het land van de NSB en van je hiep hiep hiep Hou Zee!

  Forum voor Democratie is een meldpunt indoctrinatie op scholen & universiteiten gestart om in kaart te brengen hoe groot het aantal linksgeoriënteerde leraren en leraressen in het Nederlandse onderwijs is.

  En dat is raar, want wat boeit het nou of iemand links- of rechtsdragend is. Daarbij sluit je hiermee per definitie vrouwen uit en dat is dan weer niet inclusief. Oh wacht! Het gaat om politieke voorkeur. Dan nog is dat raar. Wat, nee, dat is bizar! Want niet alleen is zo’n meldpunt zo immoreel als de pest, het brengt ook niets nieuws aan het licht. Het is namelijk algemeen bekend dat leerkrachten bij voorkeur links stemmen. En toch is er een prima evenwicht in Nederland tussen links en rechts. Dus blijkbaar zijn leerlingen mans genoeg om zich te onttrekken aan de politieke voorkeur van hun leerkracht

  Het kan echt niet dat hier leraren zwart worden gemaakt.

  Wat storender is, is dat half politiek Nederland en z’n moeder valt over het meldpunt. Zo vindt regeringspartij VVD het “echt walgelijk” dat er zo’n meldpunt in het leven is geroepen. En ook D66 moet er een beetje van in zijn mond overgeven: “Het kan echt niet dat hier leraren zwart worden gemaakt”. En dat zwart kan dan sowieso niet, want dat is wederom weer niet inclusief. Alleen de PVV is content met het door Forum voor Democratie geïnitieerde meldpunt, want daar roepen ze al jaren dat het onderwijs in Nederland “ongelooflijk links” is.

  Maar hebben ze in Den Haag niet een enorme boterberg op hun hoofd? Zo kwam de VVD, die dit meldpunt dus echt walgelijk vindt, in 2006 nog met een meldpunt misleidende schoolboeken. Ouders kunnen hier gewag maken van teksten met vooroordelen over religie, politiek, levenshouding en etniciteit in schoolboeken. Dat liep niet echt storm, want de eerste week kwamen er slechts 50 klachten binnen. D66 leek het ook wel een goed plan om een meldpunt te starten: een meldpunt (er is dus een site waar meerdere meldpunten zijn verzamelt…) tegen nepnieuws. De SP probeerde het eerder in 2005 al met een Polenmeldpunt, om zo concurrentievervalsing (een mooi woord voor “Dey Terk Er Jerbs“) tegen te gaan. De PVV probeerde dit Polenmeldpunt in 2012 nog eens stilletjes over te doen. Maar naast dat dit meldpunt een stille dood stierf, bleek het voor de Polen in kwestie (en andere Oost-Europeanen) prima uit te pakken: de overlast bleek enorm mee te vallen.

  Stop toch met deze griezelige onzin, we hebben het hier geweldig. Het overgrote deel van de inwoners van Nederland is zielsgelukkig. Slechts 2% vindt dat alles en iedereen dood moet. 12 procent boeit het allemaal niets en 86% loopt dus de ganse dag te glimlachen. En dat zegt niet alleen het CBS, dat zegt zelfs de VN in het World Happiness Report 2019 waar Nederland op de vijfde plaats van gelukkigste landen op aarde is geëindigd. Dus hup hup, stop met mekkeren, pak een biertje en ga genieten van het lekkere weer.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  28/03/2019 - 11:38 11:38

  “En toch is er een prima evenwicht in Nederland tussen links en rechts.”
  Objectief gezien is dit niet waar, maar ik kan me voorstellen dat de rechtse meerderheid in dit land er wel zo over denkt (een evenwicht dat jouw kant uit helt, vind je vast prima).

  “Wat storender is, is dat half politiek Nederland en z’n moeder valt over het meldpunt.”
  Ja natuurlijk, want Mccarthyisme, dat mogen we niet niet willen.

  “Zo kwam de VVD, die dit meldpunt dus echt walgelijk vindt, in 2006 nog met een meldpunt misleidende schoolboeken”
  Goed, de VVD heeft boter op het hoofd.

  “De SP probeerde het eerder in 2005 al met een Polenmeldpunt”
  Alleen was dat geen Polenmeldpunt, maar een meldpunt om werkgevers die de CAO omzeilen te melden (dat komt feitelijk neer op hetzelfde als de politiekliklijn die we al jaar en dag hebben). Dus geen boter op het hoofd.

  “De PVV probeerde dit Polenmeldpunt in 2012 nog eens stilletjes over te doen.”
  En kreeg daarbij destijds terecht de wind harder van voren dan een gemiddelde pianoligger nu, terwijl je hen nu ook niet hoort klagen over dit, dus geen boter op het hoofd.

  Kort en goed, de VVD heeft boter op het hoofd en FvD blijkt een bijzonder enge fascistenpartij. What else is new?

  Meneer van Dale
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  28/03/2019 - 11:49 11:49

  Haha, Bismarck is een linkse leraar!

  ThE_ED
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  28/03/2019 - 11:50 11:50

  Waar is het meldpunt reaguurders?

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Bismarck
  28/03/2019 - 17:27 17:27

  What else is new? Je bedoelt natuurlijk: wat is je meldpunt?

  Weirdoinventor
  Lid
  28/03/2019 - 12:07 12:07

  Over politiek gesproken: weten jullie nog die EU copyright hervormingen van een tijd terug? Die zijn nu toch door het parlement geraakt. Van de Nederlanders was iedereen tegen behalve de SP fractie die onthield na aangekondigd te hebben zowel voor als tegen te stemmen, een PVV’er die blijkbaar onvindbaar was tijdens de stemming en het voltallige CDA, die hartstikke voor waren, zoals bijna alle Christendemocraten uit heel Europa.

  Toch fijn dat ze af en toe even zelf herbevestigen welke partij er echt het meest tegen de burger is.

  horrorneefje
  Lid
  28/03/2019 - 18:20 18:20

  Je kan je afvragen of iemand die het liefst ‘absolute heerser’ zou zijn, nu echt zo begaan is met de mening van anderen. Het is dan ook juist geheel niet in de geest van Thierry Baudet wat in een boek over de Franse vrijdenker Voltaire geschreven werd: “Ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen tot mijn dood verdedigen”.

  Het doel is niet het vergroten van de diversiteit, maar het vervangen van ‘linkse’ met eigen indoctrinatie. Als leraar moet je neutraal zijn en mag je nooit je mening geven tijdens werktijd, tenzij je Cliteur heet, of Elian natuurlijk.

  Overigens gaat dit zover (of is het zo banaal en kinderachtig) als klagen over postertjes op het prikbord met oproepen te demonstreren tegen racisme, of om eens een week geen vlees te eten. Een oproep, meer is het niet, maar toch een voorbeeld dat iedere andere uiting dan een linkse wordt onderdrukt, vindt het FvD, en dus mógen zulke posters niet op scholen. Zo verwijt de pot de ketel.

  Verder wat Bismarck zegt over McCarthyisme, en wat historicus Han van der Horst zegt in (schaterlachende diskwalificatie van rechts, want…) De Joop dus linkse doctrine: https://joop.bnnvara.nl/opinies/verzet-tegen-linkse-docenten-tips-voor-jonge-aanhangers-van-baudet

  Strekking: werken, niet janken. Dan kan je zelf professor worden.

  En dan nog wat er vandaag in het Leidse Universiteitsblad Mare verscheen: http://www.mareonline.nl/archive/2019/03/28/reen-feitenvrije-dromer-die-hunkert-naar-een-geidealiseerd-verle en http://www.mareonline.nl/archive/2019/03/28/geen-commentaar-boreale-bijltjesdag

  Mijn bier smaakt steeds vaker naar uilezeik, en ik heb vandaag wéér niet van de zon genoten. Ik moest werken voor het linkse onderwijs, en, toetsenbordridder die ik er ben, mij verzetten tegen de aanstaande tsunami van rechtse indoctrinatie. Geeft niks hoor: daar word ik dan weer gelukkig van.

  Natasja
  Natasja
  Gast
  06/04/2019 - 10:28 10:28

  Zooo eenzijdig, precies zoals het onderwijs ons onderwijst. En als je een andere mening hebt word je uitgelachen, beledigd en weggezet als populist of nog erger…. Krap jezelf eens achter de oren en sta open voor een ander geluid. Ga de dialoog aan i.p.v. alleen maar wijzen, roepen en spuugen. Bah ik word er misselijk van!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN