More

  RECENTE POSTS

  LEKKER MAKKELIJK EN SNEL EEUWIGE ROEM MET VREETSCHUUR DE BASILIEK

  Maak kennis met vreetschuur de Basiliek ergens in de zwarte parel van het IJsselmeer; Harderwijk. De Basiliek is een vreetschuur met een ster en dus gaan ze bij de Basiliek iets enorm speciaals met drank doen.

  Dat is namelijk enorm leuk, iets met drank doen als je een vreetschuur met een ster bent zoals de Basiliek, dus gaan ze iets met drank doen, want leuk. Wat voor drank dan? Gin. Gin? Ja, gin. Gin is die ene drank die 4 jaar geleden overal in, op en over zat en die iedereen nu weer een beetje vergeten is omdat men druk bezig is met het drinken van alle ingewikkelde biertjes die zomaar opeens in drankschap van de lokale Jumpo aan het opduikelen zijn. Maar Harderwijk daar gebeurt toch alles vier jaar later dus wat dat betreft zijn ze er prima op tijd bij bij vreetschuur met een ster de Basiliek. Om zo’n fles moet natuurlijk een etiket. En wat doen ze dat bij de met een ster bekroonde vreetschuur de Basiliek? Dan gaan ze op Facebook leuren om een een gratis etiket. Want eeuwige roem, want gratis flesje gin. Want leuk joh, hè gezellig mensen uitknijpen omdat ze bij de Basiliek te bescheten zijn even wat knaken uit de kous te rossen om iemand te betalen die een ordentelijk etiketje voor ze fikst. Want het is namelijk niet zo alsof je daar voor minimaal bijna 70 eypo aan financieel duurgeld vier rondes vreten die lekker ludiek door de chef zijn uit gekozen in je kauwla gefrommeld krijgt. Dus we snappen wel dat het een beetje voor niets moet daar bij de Basiliek.

  Inmiddels heeft de Basiliek (nsfw, goedemorgen) de hele clusterfuck al weer van Feestbroek geswifferd maar zouden wij van de retecools de retecools niet zijn als we daar geen vervelend lange screenshot van hadden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  10/10/2018 - 17:36 17:36

  En? Krijg je nu gratis vreten bij die vreetschuur, vanwege wel 8 links naar hun site (en eentje die bij nader inzien ergens anders heenging)?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN