More

  RECENTE POSTS

  Lange vloei? Ga naar de dokter

  Jullie eigen Retecool-redactie heeft zo ongeveer alles wel gezien. Na bijna 18 jaar Retecool vol kloppen met wtf, zijn er weinig zaken meer op de Internet die vragen bij ons oproepen. Tot vandaag.

  Want vanmorgen zijn wij per ongeluk op de pagina van Joyce uit Eindhoven terecht gekomen. Joyce heeft een beweging voor Seksuele Levenskunst opgericht onder de noemer Vloei. Vandaar bovenstaande afbeelding, maar na het lezen van onderstaande tekst zijn jullie blij dat er een afbeelding van een pakje Rizla vloeipapier staat. Joyce heeft de haar Facebookpagina van Vloei een stukje uitleg naar demense toe geplaatst en dat stukje uitleg roept eigenlijk alleen maar meer vragen op.

  Vloei wordt een uitnodiging tot zelfverwezelijking op het gebied van leven, liefde en seksualiteit. Vloei wil uitgroeien tot een platform voor seksuele levenskunst. Vloei is een droom die gestalte wil krijgen in deze wereld, die krachten wil bundelen en levens wil verrijken.

  Vragen, vragen, vragen

  En op die vragen willen wij antwoorden en daar hebben we jullie voor nodig. Want zeg nou zelf, waar de fuck gaat dit over? Wat bedoelt Joyce? Waar wil ze naar toe? Weet je wat, lees de tekst van Joyce gewoon maar:

  Waar VLOEI begint

  Zweef…

  Hé hoi, mijn naam is Joyce en ik ben initiatiefneemster van project VLOEI. Graag wil ik je iets meer vertellen over wie ik ben en waar het idee VLOEI vandaan komt.

  Mijn naam is dus Joyce, ik ben 29jaar en woon in Eindhoven. Stormend in het leven leer ik door in verbinding te Zijn met mezelf en de prachtige mensen die mijn pad kruisen. Ik ben eigenWijs en eigenzinnig en vind een volledig eigen weg in het leven. Dit is een reis naar steeds meer liefdevolle verbinding en steeds meer vloeibaarheid.
  Seksualiteit is mijn speelveld. Voor mij is het dé bron van levenslust, inspiratie en onvoorwaardelijke liefde voor iedere mens die ik hierin mag ontmoeten. Het maakt me levenswijs, leert me over samenleven, communicatie, zelfexpressie en plezier. Hierin vind ik een levensweg tot het verwezenlijken van mijn droom. Mijn droom heet VLOEI

  Het idee VLOEI ontstond uit mijn levensweg. Ooit begon het bij een vaag verlangen om bij te mogen dragen aan het seksuele plezier van mensen in hele lichamelijke zin. Mijn eigen groei in dit vlak was dynamisch en zeker niet schadevrij. De jaren gingen voorbij en wat uitdagende seksuele ervaringen voegde zich in mijn leven.
  Toen ik zwanger raakte van mijn dochter ontdekte ik de wereld van het vrouwelijk wezen en van hieruit vormde zich een grote fascinatie voor de vrouwelijk cyclus. Mijn zoektocht hierin creëerde al snel de behoefte om (jonge) vrouwen in contact te brengen met de helende kracht van hun cyclus en daarmee het openen van de stromende vrouwelijke seksualiteit.
  Toen mijn eigen leven op polyamoreuse wijze kleur kreeg ontdekte ik hoe belangrijk communicatie is in het beleven van gezonde intimiteit en ook hier ontstond een wens om te mogen oefenen, verbinden en delen. In dezelfde periode zag ik de film Shortbus van John Cameron Mitchell en niet eerder was de wens in mij zo groot om in alle eerlijkheid seksuele beleving en ervaring te mogen delen in een veilige community. Een paar maanden geleden kwam ik via een geliefde in aanraking met de SexPositive beweging die vorm lijkt te geven aan dit idee en weer groeide mijn droom.
  Nog immer zoekende in mijn eigen seksualiteit vielen afgelopen jaar alle puzzelstukjes in elkaar in mijn eigen gender/geaardheidspuzzel en ik realiseerde me hoe krachtig we leven als we ons laten lijden door onze innerlijke stroom en de hokjes langzaam mogen vervagen, we ieder mens als Mens kunnen bezien.
  Met mijn achtergrond als theatermaker/levenskunstenaar is mijn doel altijd geweest om mensen tot expressie te brengen van die onuitputtelijke innerlijke stroom/kracht. De wens om dit in een verrijkend proces samen te mogen brengen met anderen gedreven mensen vormt dan uiteindelijk de droom VLOEI.

  Zelf breng ik, naast een flinke dosis levenservaring, de volgende dingen mee om VLOEI te laten groeien: Ondernemingsdrift, levensvuur en passie. De wens om te leren, te ontdekken en te spelen. Ervaring met coaching in Zichtbaar Zijn, cyclische levensverdieping, seksuele levensexpressie en uitdaging hiertoe. Een sterk analytisch vermogen, een grote invoelende capaciteit, spirituele afstemming, bedrevenheid in verbindende communicatie, een passie voor lichaams-expressief theater, ervaringsdeskundigheid in geaardheids-/genderidentiteitsvraagstukken, het vermogen een helder spiegel te zijn en… heel veel liefde.

  Mijn wens is om mezelf te mogen ontwikkelen en VLOEI samen te mogen verwezenlijken. Graag verbind ik hierin met mensen die met mij in dit avontuur willen stappen, me willen spiegelen, inspireren, helpen, aanvullen, verrijken etc. Neem contact met me op als je voelt dat je hierin wilt bijdragen, ik ontmoet je graag.

  Neuken?

  Vraagt Joyce nou niet gewoon op een enorm omslachtige manier of je met haar wil neuken?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  13/09/2017 - 11:45 11:45

  Vraagt Joyce nou niet gewoon op een enorm omslachtige manier of je met haar wil neuken?

  Nee, want dát is verkrachting. Dat weet je toch onderhand wel, reet. Wél erover praten (en praten en praten…) maar niet doen.

  /Zelf denk ik dat je meer plezier beleeft door een konijnenhol te neuken dan Joyce, maar goed.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/09/2017 - 11:48 11:48

  Het zou helpen als ze gewoon haar score op de banga lijst van een willekeurige studentenvereniging zou vermelden.
  Daarmee trek je meer paarpartners dan met dit oeverloze gelul.

  Valentijn, mede namens de gehele Nederlandse bevolking
  13/09/2017 - 13:28 13:28

  Ik zou zeggen: cluster-B, theatraal, mogelijk borderline-kenmerken. Zorg voor goede bescherming, want je bent niet de enige, en doe ‘t niet bij je thuis want je loopt het risico op stalking. (IANAP)

  Møhammed Said al Sahaf
  13/09/2017 - 13:34 13:34

  “mijn doel altijd geweest om mensen tot expressie te brengen van die onuitputtelijke innerlijke stroom/kracht. De wens om dit in een verrijkend proces samen te mogen brengen met anderen gedreven mensen vormt dan uiteindelijk de droom VLOEI.”

  Eerder een heel omslachtige manier om naar bovenstaand citaat toe te werken. Lijkt me duidelijk wat ze wil, gangbang en bukkake.

  Roel Zwaar
  Lid
  13/09/2017 - 17:48 17:48

  TL;DR. Als dit haar voorspel moet verbeelden vind ik het knap dat ze ooit een kind er uit heeft geperst.

  Ketsman
  13/09/2017 - 17:53 17:53

  Ik kwam tot “Toen ik zwanger raakte” en toen had ik geen zin meer in seks.

  BiffEagleburger
  Lid
  13/09/2017 - 22:09 22:09

  Joyce wil eigenlijk gewoon zeggen dat ze graag in de kroeg zit te lopen te zuipen en met de laatst overgebleven klant gaat neuqen. Hup Joyce!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN