LUL!!! MESEN DIE DAELIJKS UH DIALET SPEKEN, VEDIENEN VIF TOT VIFTIEN PROKET MIDUH DAN MESEN UH DIE STANDAARNEERANS SPEKEN!!! UIT ONEROEK BLIJKT DAT UH HUN MAIUH VAN SPEKEN MOELIJK DE BEANRIKSE AALEIDIG UH IS VOOR HET LAERE UH SAARIS!!! DAT SKRIFT HET ALEMEEN UH DABLAD NAAR AALEIDIG VAN EEN ONEROEK VAN UH DE UNIVESIEIT VAN TIBUG!!!

UH VOGES HOOGLERAAR AREISEONOMIE JAN VAN OUS LIKT HET EROP UH DAT HET UH INOMENSERKHIL NIETS UH TE MAEN HEEFT MET OPEIINSNIVEAU OF WOONPAAS!!! DE HOOGLERAAR UH SLUIT NIET UIT DAT DIKRIMIATIE OP UH BAIS VAN UISPAAK BIJ DE ONELIJKE BEONING UH EEN ROL SPEELT!!! VAN MESEN UH DIE EEN DIALET SPEKEN WODT UH WEL GEAKT DAT ZE MIDUH UH PRODUTIEF ZIN, OMAT ZE LATIUH TE VESTAAN ZIN DAN UH IEAND DIE ABN UH SPEET!!! UH OUS ZEI OP NPO RAIO 1 UH DAT ER VOOR HET ONEROEK IS GEEKEN NAAR EEN UH GROEP MESEN WAARVAN HET SAARIS BEEND IS UH!!! HET OPEIINSNIVEAU EN UH DE WOON- EN UH GEINSIUAIE IN DE ONEROKTE GROEP IS UH ONEVEUH GEIJK!!! DEE MESEN IS GERAAGD OF UH ZIJ DAELIJKS DIALET UH SPEKEN!!! UIT HUN UH ANWOORDEN BLIJKT DAT ER EEN INOMENSERKHIL VAN VIF TOT UH VIFTIEN PROKET IS TUSEN DE MESEN DIE UH DAELIJKS DIALET SPEKEN EN DE GROEP UH DIE DAT NIET DOET!!!

UH “HET LIKT EROP DAT DIT EEN UH HAD GEEVEN IS UH”, ZET OUS OVUH HET VEBAD TUSEN LOEN EN DIALETEN UH!!! OOK STELT HIJ VAT DAT UH HET VESKIL IN DE BEONING GROTUH WODT, NAARMATE DE UH AFTAD VAN HET DIALET TOT UH HET STANDAARNEERANS TOENEEMT!!! AAN HET UH EIDE VAN HET JAAR WIL OUS ZIN ONEROEK AFONEN UH!!! HOE HET INOMENSERKHIL UH OP BAIS VAN HET DIALET UH PREKIES ONSTAAT, WODT NOG ONEROKT!!! HET IS UH VOGES DE ONEROEUH GOED MOELIJK DAT UH ER WODT GEISRIINEERD BIJ PROMOIES EN LOONSEROGINGEN, MAAR DAT UH DIT NIET BEUST WODT GEAAN!!! UH HOOGLERAAR SOIOOGIE GEBET UH KRAAYAMP VAN DE RABOUD UNIVESIEIT IN UH NIMEEN KOKLUDEERDE EEDUH UH DAT VOOROORDELEN OVUH MESEN DIE PLAT PRATEN OF IN DIALET UH WAARSHINLIJK OOK EEN ROL SPELEN BIJ DE UH MAIUH WAAROP MESEN ELAAR BEOORELEN!!! “ANEREN BEKHOUWEN MESEN UH MET EEN DIALET ALS UH MIDUH SLIM EN ONWIKED, ALS UH BOEREN”, ZET HIJ TEEN HET AD!!! VOGES UH HEM BETAAN DEE VOOROORDELEN OOK BIJ UH MAAGERS DIE DE SAARISSEN BEALEN!!!

UH ONEVEUH VEERTIG UH PROKET VAN UH DE NEERANERS IS OPEVOED MET EEN AKENT OF DIALET UH!!! HET AD SKRIFT DAT UIT EEN UH LOEND ONEROEK VAN SPEKEND NEERAND BLIJKT DAT UH HET TAOE OP DIALETEN EN UH AKENEN GEEIELIJK KLEINUH WODT IN UH NEERAND!!! VERREKTE EIKEL!!!!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bla
bla
23/09/2016 - 20:38 20:38

netjes consequent gebleven hoor..
en dat voor iemand met allcaps…

Møhammed Said al Sahaf
23/09/2016 - 21:30 21:30

At ze dat bi’j mien flikt hebt ze ‘t schoap an ‘t driet’n, dan houw ik ze veur de kwakerd veur.