Je hebt stupiditeit en je hebt Stupiditeit in Het Kwadraat. Zo troffen wij op het blog voor Angstige Jonge Moeders, Fabmama, een nogal merkwaardig, verontrustend en vooral erg gevaarlijk verhaal aan. In navolging van de gestoorde Yanks plaatsen ze een fijn broddelstukje over het niet bestaande verband tussen inenten en autisme.

De jonge moeder Marjolein (29 jaren dom) heeft ergens een klokje horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt. Wat blijkt: in Amerika (het land waar ze u nog aanklagen als u ademt) heeft één persoon een rechtszaak gewonnen over het verband tussen de BMR prik en autisme. Marjolein (Typhoid Marjo noemen we haar hier al) stelt dat je misschien het risico op mazelen, rode hond en andere shit die we zowat jaren hebben uitgebannen daarom dus maar wellicht voor lief moeten nemen.

Later zwakt ze het weer af en gaat ze baby Bente (arm kind) tóch maar ‘gewoon’ laten enten. Maar het leed is al geschied: ze heeft vaagtekens en twijfel geplaatst bij iets wat al jaren gewoon werkt en voorkomt dat uw kinderen huilend van de pijn met koorts en vlekken in slaap moet vallen. Het gevaarlijke van dit soort suggestieve stukjes is, dat er mensen rondlopen met paranoia, beperkte cognitieve vaardigheden en bewust onbekwame domheid die zullen denken “AHA! INENTEN = AUTISME!!” . Nee, jij onderkant van de genenpoel: autisme is aangeboren net zoals, we noemen eens wat, een tweede hoofd.

Kersenplukken

Het zijn dit soort lui, die ook geloven dat chemtrails echt zijn, die stellen dat Big Pharma via de BMR prik autisme wil verspreiden. Want wereldoverheersing. Dat soort klapjosti’s ziet zich door dit soort stukjes gesterkt om hun kind in een smethaard te veranderen en de Zwarte Dood weer door Europa te laten woeden. Overdreven? Heb je gezien hoe een kind met kinkhoest eruit ziet? Nee? Dit Had Uw Baby Kunnen Zijn. Met je niet inenten. En daarnaast: wat is er mis met autisme? We zullen altijd ICT’ers nodig blijven hebben!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Møhammed Said al Sahaf
03/08/2016 - 14:17 14:17

Noem die site fapmama en misschien klik ik nog wel. Nu zeker niet.