More

  RECENTE POSTS

  U wordt keihard voorgelogen!

  Elke dag wordt de digitale postkamer van de redactiebunker bedolven onder een hele lading linktips, persberichten en allerhande nieuws. Wij zouden dat allemaal één op één door kunnen zetten, maar dat doen we niet. En met een goede reden. Er zitten namelijk gewoon heel veel KEIHARDE LEUGENS tussen! En als wij iets niet willen, dan is het leugens de interwebs opgooien, die we even later weer moeten gaan verherrectificeren. Om u eens een kijkje in de redactiekeuken te geven, hebben we vandaag een hele berg van die KEIHARDE LEUGENS voor u verzameld.

  Als je het over KEIHARDE LEUGENS hebt, dan is de politiek natuurlijk een mooi beginpunt. Zo was er bijvoorbeeld een tijdje geleden een onderzoekscommissie die het lek in de Commissie Stiekem zou gaan vinden. Oh nee, toch niet. Of die Wassila Hachchi (gezondheid!) van D66, die streefde naar afzien van wachtgeld. Oh nee, toch niet. Tja, zo’n stukje financieel gratis geld is natuurlijk altijd welkom in de portemonnee en daarom snappen wij wel dat zij daar economische motieven voor heeft. Net zo als zestig procent van alle asielzoekers. Ja toch? Timmerfrans? Oh nee, toch niet.

  Poeh hé. Nou zeg. Je zou na zoveel leugens bijna gaan denken dat die hele politiek een zooitje ongeregeld is. Maar niets is minder waar. Gelukkig worden ze prima in het gareel gehouden door de allerbeste Kamervoorzitter die ze zich kunnen wensen. Oh nee, toch niet. Voor je het weet wordt ze over een tijdje met pek en veren de Kamer uitgestuurd en moet ze vluchten voor haar leven. Gelukkig kan ze dan -net als al die vluchtelingen- onderdak krijgen bij Bekend Nederland. Oh nee toch niet. Maar ja, dat was dan ook toen dat jongetje net op het strand gevonden was. En toen waren vluchtelingen nog zielig. Maar vluchtelingen zijn nu toch ook heel zielig? Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee toch niet. Oh nee, toch niet. Oh nee, toch niet.

  Pfff, nou nou, zo zo. Dusss… Dan maar ter ontspanning even een potje masturberen. Want dat is immers hartstikke gezond. (En dat weten wij als puisterige beroepszolderkamerfappers (nsfw) maar al te goed natuurlijk!) Oh nee, toch niet. Oeh, dat liep niet zo goed af. Maar ja, dat was in ‘Murica en daar praten ze Engels. Net als binnenkort alle kinderen in groep 1. Oh nee toch niet!  Dan maar ontspannen met wat cannabis en ghb. Maar drugs are bad mkay, want daar ga je van dood. Net als die man die meedeed aan dat medicijnenonderzoek in Frankrijk en dat meisje dat, na het innemen van drank en drugs, onder de trein kwam. Oh nee, toch niet. Oh nee, toch niet.

  Zo. Nou ja. Dat is dus zo een beetje wat wij hier de hele dag zitten te filteren. En om u nou niet helemaal in mineur achter te laten over het feit dat u blijkbaar de hele tijd KEIHARDE LEUGENS voorgeschoteld krijgt, eindigen we met een positief bericht: Nederland is één van de minst corrupte landen van de wereld! Oh nee, toch niet. Oh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch nietOh nee, toch niet. (Ja, dat waren er veertien).

  Meer leugens? Dat kan! Zoals de leugens van TimmerFrans na die mooie kneitertranentrekspeech in New York. Of de leugens over die duizend Euro die we nog steeds niet gehad hebben. Retecool houdt van u en omdat dat natuurlijk wederzijds is, kunt u hier klikken om ons de moeder te liken op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN