More

  RECENTE POSTS

  Kay Pike bodypaint zich tot Superheld

  Het Canadese model en kunstenares Kay Pike heeft een hele fijne hobby: Ze bodypaint zichzelf tot superheld.

  En los van dat Kay zeer aangenaam is om naar te kijken, kan ze dat bodypainten ook nog eens heel erg goed, zoals je hieronder kunt zien. Want ze laat de verf dus niet door iemand anders aanbrengen, maar doet dit volledig zelf. Met een spiegel en, helaas pindakaas, patches over haar borsten.

  Uiteraard kost dat transformeren tot superheld/heldin aardig wat geld, dus vraagt ze via crowdfundingside Patreon een kleine bijdrage in de kosten. Maar ik heb zomaar het vermoeden dat de centjes voor Kay ook prima via youtube binnenstromen. Onderstaande timelapse video van Kay’s transformatie met verf tot superheld heeft bijvoorbeeld al bijna meer dan één miljoen views gehad. Meer fijne video’s van Kay kun je hier zien en onder de video hebben we nog een aantal intens hard heersende foto’s van Kay als superheld geplaatst. Check overigens ook haar fotostream voor heel heel heel heel veel meer (cosplay) foto’s.

  kaypikebodypaint02kaypikebodypaint04kaypikebodypaint09kaypikebodypaint11kaypikebodypaint07kaypikebodypaint01kaypikebodypaint03kaypikebodypaint06kaypikebodypaint10kaypikebodypaint05kaypikebodypaint08kaypikebodypaint13kaypikebodypaint14kaypikebodypaint12

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN