Ja, de nevenstaande video heeft een andere titel maar dit is de WTF van de dag. De voormalig “Speaker of the House” Dennis Hastert is opgepakt vanwege banking charges.

Niet omdat hij de kwartaalkosten voor z’n Pennierekening niet betaald had, maar omdat hij 1,7 miljoen in Amerikaans monopolygeld opgenomen had, in zulke kleine hoeveelheden, bewust onder de limieten waarop banken meldingen moeten maken, om daarmee mensen zwijggeld te betalen die, toen hij ze seksueel misbruikte, wel een Pennierekening hadden kunnen hebben.

Nu blijkt dat de “statue of limitations” voor wederrechtelijk kinderknuffelen in Illinois 3 jaar bedraagt. Dus Dennis Hastert had alleen vervolgd kunnen worden als de slachtoffers binnen 3 jaar aangifte gedaan hadden. Trevor Noah somt vervolgens een aantal zaken op waar geen verjaring voor geldt. Echt. W.T.F.

Maar. Zo’n wet moet natuurlijk veranderd worden. Het zal je verbazen welke organisatie fel tegenstander is van het opheffen van verjaring op kindermisbruik…

 

Religie? Ja, daar houden we niet zo van tenzij het onze heilige sliertigheid betreft. Toch zin in religie? Wij raden aan een setje van 14 strakke nagelnieuwe maagden. Bij voorkeur zonder kruitdamp en stukken shrapnel. Ons “JE BENT ZELF EEN DEEGSLIERT” toeroepen kan op Twitter maar let even op uw spelling anders lachen we u weer uit, video’s van hoe uw zus naakt pasta eet posten op onze wall mag op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
behanger
Beheerder
15/04/2016 - 20:27 20:27

holyfuck