More

  RECENTE POSTS

  Jesus take the wheel!

  Zoals wij hier al uitgebreid aan de orde hebben laten komen, is in de Derde Wereld thans epidemisch een hoop loos. Zo is men in het achteraf landje Amerika druk bezig om de mazelen, polio en de Zwarte Dood weer in ere te herstellen. Dit aangewakkerd door een stel verstandelijk beperkten, die schijnen te denken dat volksgezondheid een persoonlijke keuze is. Zo zou je van vaccineren autisme krijgen en helaas bestaat er nog geen vaccin tegen schrijnende domheid. Nou ja, dat bestaat wel maar om nou meteen de pil van Drion op grote schaal in te zetten gaat weer een Derde Rijk te ver. Daarnaast gunnen wij natuurlijk niemand een plaag van Bijbelse proporties, maar in dit geval is de ironie in Biblethumping Murica wel weer uiterst snijdend. Gelukkig zijn er nog een stuk of wat Yanks die het wel snappen en treffend de auto als analogie gebruiken in deze wonderlijke middeleeuwse discussie. Leest u even mee bij Boingboing: remmen is een keuze en een persoonlijke levensovertuiging!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobotie, uw dagelijkse zuidvrucht
  09/02/2015 - 17:14 17:14

  Ik zeg, prima idee. Natuurlijke selectie is hard nodig, en niet vaccineren, niet remmen en daardoor niet overleven is een uitstekende manier om een begin te maken met het opschonen van de vertroebelde genenpoel. Geen Godwin, wel Darwin.

  fishbowl
  09/02/2015 - 17:41 17:41

  [youtube=http://youtu.be/yfzoLUtKspg]

  fishbowl
  09/02/2015 - 17:41 17:41

  DIE. FUCKING. TAGS.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  09/02/2015 - 17:43 17:43

  LOL, maar er is geen enkele manier om tot iemands botte verstand door te dringen als diegene besloten heeft toch niet naar je te willen luisteren.
  Het maakt niet uit welke gewiekst analogieën je verzint. Die zijn alleen leuk voor diegenen die toch al gesloten hadden hun verstand te gebruiken.
  Gewoon domweg verplichten die hap.
  @bobotie “Survival of the fittest” zou alleen van toepassing zijn als de kinderen van vaccinatie-weigeraars even dom waren als hun ouders en onvruchtbaar werden van de gevolgen van bijvoorbeeld mazelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN