More

  RECENTE POSTS

  Jehova’s Getuigen: ‘Laat uw homo gewoon achter u’

  De Jehova’s Getuigen hebben nu eindelijk het interweb écht ontdekt om hun zendingsdrang erin te stampen, zo zagen we bij Gay.nl. Op hun website plaatsten ze een ‘educatief’ filmpje, voor een stukje opvoeding en sturing naar de jeugd toe. Op de redactie maakten we hierop het zeldzame fenomeen mee dat we nog tijdens het kijken zowel zaten te schuimbekken als ons een scheurbuik zaten te lachen.

  In het filmpje komt een kind thuis met een tekening van het gezin. Moeder trots, happy happy joy joy, the works. MAAR DAN! Dan zegt het kind dat een klasgenootje zomaar twee vrouwen had getekend. Die waren getrouwd want dat mag volgens de juf.

  Dit mag van de juf.
  Dit mag van de juf.

  Gelukkig weet moeder de situatie te redden door te zeggen dat Jehova dit niet wil en Jezus ook niet, en dat mensen kunnen veranderen en dat homoseksualiteit hetzelfde is als verboden shizzle meenemen een vliegtuig in. En dat je je homo gewoon moet achterlaten voor de poort van het paradijs. Enfin, kijk zelf maar. Jehova wil het.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  03/05/2016 - 20:32 20:32

  Nou ja, ze hebben een puntje;
  “Havnt yu read,” He replid, “Dat at teh beginnin teh Creator made them male an female an sed, for dis reason man will leef his Fathr an Mommy an be unitd 2 his wife, an teh 2 will become wan flesh. So they r no longr 2, but wan. Therefore wut Celing Cat has joind togethr, let man not separate.”

  http://www.lolcatbible.com/index.php?title=Matthew_19

  Trollbuster
  Lid
  03/05/2016 - 20:40 20:40

  Tja, heel herkenbaar, maar deze verknipte ideeën heb je ook bij die grefo’s rond Barneveld…

  Møhammed Said al Sahaf
  03/05/2016 - 20:44 20:44

  Overigens had ik een keer zo’n halve zool aan de deur die zich per ongeluk liet ontvallen dat er volgens hen geen hel bestaat. Hoe dat precies zo kwam weet ik niet meer maar een ietwat dom was het wel, zeker toen ie na wat verder babbelen ook nog wist te melden dat iedereen ooit facetime met jehova zou krijgen voor een beoordelingsgesprekje.
  Toen ik hem vroeg of ik in dat geval niet alsnog kon proberen vriendjes met dat ouwe heethoofd te worden kon ie dan ook niet veel anders dan ‘Ja’ mompelen. Dat was meteen ook einde gesprek.

  Der Webmeister
  Beheerder
  04/05/2016 - 09:39 09:39

  Gofferdomme!

  John Lenin
  04/05/2016 - 12:29 12:29

  Mijn homo laat mij altijd achter hem. Is hij nu Jehovagetuige?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/05/2016 - 12:49 12:49

  Ik geef het je te doen… Decennia lang langs de deur gaan met als enig effect dat je achterban steeds kleiner wordt en jij steeds vaker uitgelachen.
  Dan geef je natuurlijk de tijdsgeest maar de schuld; uiteindelijk op de dag des oordeels zal jouw gelijk blijken.

  Maar als er dan een stelletje IS-ers uit het niets komt opzetten en WEL enorm succes heeft in het vissen in de vijver met simpele zielen, dan krab je je toch even achter de oren.
  Waarom lukt het hen wel en mij niet?
  Meer repressie, haat voor alles wat anders is en jongeren aanspreken lijkt het devies.
  Dit filmpje adresseert die laatste twee.
  Zodra de zieltjes gewonnen zijn, volgt dan uiteraard de repressie.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  04/05/2016 - 14:11 14:11

  Ik geef toe dat ik het niet kapot gecheckt heb, maar iemand heeft me wel eens verteld dat volgens de Jehova’s getuigen er een (behoorlijk beperkte) maximumcapaciteit aan de hemel zit. In dat geval denk ik dat ze niet teveel mensen willen bekeren, want als er meer getuigen dan plekjes in de hemel zijn…

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Bismarck
  04/05/2016 - 15:25 15:25

  “Jehova’s getuigen geloven dat er van alle ware christenen (gerekend van Pinksteren 33) een letterlijk aantal van 144.000 naar de hemel gaan. Zij noemen dit “gezalfden”. Hiervan zijn nog enkele duizenden Jehova’s getuigen op aarde, door hen het “gezalfde overblijfsel” genoemd. De overige Jehova’s getuigen maken deel uit van de “grote schare” en hebben de hoop voor eeuwig op een Paradijsaarde te leven.[15][16] Alle overige mensen zullen worden vernietigd.[17]”

  (Wiki maar toch) https://nl.wikipedia.org/wiki/Jehova's_getuigen

  Doggy Biscuit
  Doggy Biscuit
  Lid
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  26/08/2016 - 15:37 15:37

  14.4000????

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN