More

  RECENTE POSTS

  James Kingston heeft enorme ballen of is gewoon gestoord

  Hier op Retecool doen wij graag verslag van mensen met ballen van staal. Niet omdat het moet, maar omdat het kan en natuurlijk omdat het gewoon kneiterhard heerst!

  Maar bij James Kingston vragen we ons toch af of het iets anders is dan ballen van staal, of enorme kloten. Is James niet gewoon ergens in zijn jeugd net even te hard achterover van de trap gevallen? Heeft hij wellicht een stukje zuurstofgebrek naar demense gehad tijdens zijn geboorte? Is hij blijven hangen in een bad trip na een avondje Parkzicht? Dat soort dingen.

  Want damn, zonder hulpmiddelen een 450 meter hoge hijskraan beklimmen die tegen het hoogste woongebouw ter wereld aan staat geplakt vergt toch wel wat lef. Een normaal mens heeft een soort natuurlijke bescherming tegen ditt soort gekkigheid, maar James blijkbaar niet. Hoewel, ergens vindt James zijn stunt toch ook wel wat link:

  It was then about an hour of stairs while trying not to die of dehydration. It was the warmest/driest building I’ve ever come across and I only had a small bottle of water with me

  Dat, maar het is overigens minstens zo bizar dat de kraanmachinist er geen enkel probleem mee heeft dat James zijn hijskraan beklimt. Sterker nog, hij vraagt aan James of hij een foto van hem kan maken (met z’n Iron Man rugzak…).

  Voor het beste effect ram je de video weer even op full HD en uiteraard op Full Screen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN