More

  RECENTE POSTS

  Is dat een huisuitzetting aan je broekje of ben je blij me te zien?

  Er zijn genoeg valide redenen waarom je een huis uit moet. Scheiding (wie neemt de cavia’s), werk in een andere stad, emigratie (doei), maar je kunt ook uit je huis gesodemieterd worden wanneer je doet alsof de rest van de wereld een poppenkast is en jij lekker niet meer meespeelt.

  Die koekwauzen noemen zichzelf “soeverein” en dan beland je dus in een tuinhuis of een garage of lekker in een slaapzak aan de hand horeca onder een brug, om het een beetje warm te krijgen. Wellicht op Twitter gezien, een deurwaarder die bij zo’n dwaallicht aan de deur komt en de boel probeert uit te leggen, maar echt, waar haal je de zin vandaan om die woordsalade te weerleggen. Maar dan zijn er dus ook mensen die die onzin niet kunnen vermijden (bijvoorbeeld omdat ze rechter zijn en een oordeel in een zaak moeten vellen) zoals de rechter in deze WAHV zaak (dat is voor te hard rijden) waarin die mensch van vleesch en bloed betoogt dat betrokkene behoort tot het Inheemse Volk der Germaniten uit de inheemse stam der Friezen. Die is zegmaar marginaal intelligenter dan West-Friezen. En dan heb je al aardig stront in je hand zegmaar.

  En kabbelt voort met waanzinverhaal na waanzinverhaal, maar alles wordt door de rechter netjes onderbouwd weerlegd. Ongegrond, wieberen. Verder hier een topartikel van Chris Klomp over de “beweging”.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Draiz
  Draiz
  Lid
  06/08/2023 - 11:10 11:10

  De wens is de vader van de verdachte! Het mooie is dat ze dan ook nog voor veel geld allerlei spulletjes kopen bij andere soevereinen, zoals een eigen “paspoort” of bepaalde “juridische” verklaringen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/08/2023 - 17:39 17:39

  Wat mij altijd opvalt is dat men meestal selectief autonoom is. Zolang het uitkomt, zeg maar. De autonoom uit dit artikel reed kennelijk wel auto; een product dat alleen maar in een geregelde samenleving met rechten en plichten tot stand kan komen en op karrensporen slecht uit de voeten kan. Asfalt gelegd door een overheid met ingewikkelde infrastructuur om van A naar B te kunnen komen, is wel gewenst. Verder zal de gemiddelde autonoom bij beenbreuk meestal wel bij een ziekenhuis aankloppen. Oftewel… wel de lusten, maar niet de lasten. Naast dwaallichten zijn het vooral ook parasieten.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  07/08/2023 - 08:58 08:58

  Of de politie bellen wanneer er een deurwaarder aanbelt …

  Bismarck
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  07/08/2023 - 15:29 15:29

  Of bij de rechter (die ze tegelijk niet erkennen) tegen boetes in beroep gaan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  07/08/2023 - 15:41 15:41

  Belasting als een gift aftrekken van het belastbaar inkomen…. Je moet er maar op komen. Vervolgens zou je dan dus belasting terugkrijgen en dus teveel afgetrokken hebben. Een iteratief proces….

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  08/08/2023 - 18:58 18:58

  Ik hoop eigenlijk altijd een beetje dat de meesten het niet echt geloven. Juist omdat het inderdaad gewoon belachelijk zou zijn als je van de rest van Nederland alleen maar gratis geld zou krijgen (uitkeringen, infrastructuur, scholing, rechtzaken die je zelf aanspant) maar zelf geen enkele verplichting hebt (betalen van belastingen, volgen van uitspraken van de rechter). Dat concept is absurd. Ze hebben er voor zover ik weet meestal ook eigenlijk nul ook maar een beetje redelijke argumenten voor, alleen dingen die lui uit de VS gekopieerd zijn. Daar kloppen de argumenten ook niet, maar ze zijn in ieder geval enigszins gelokaliseerd, de argumenten van Britse autonomen zijn bijvoorbeeld weer hele andere onzin.

  Het doel van het hele spelletje lijkt te zijn om instanties van zoveel werk te voorzien met de autonomen beantwoorden dat die instanties zouden denken “weet je, laat maar zitten”. Omdat dit idee de afgelopen jaren heel wijd verspreid is geraakt zijn er nu vrij veel tijdelijke succesverhalen, mensen die inderdaad al 3 jaar geen cent inkomensbelasting meer betalen maar nog wel een uitkering krijgen. Helemaal top dus! Het is net als cryptocurrencies: als je ziet dat anderen het maken moet je zelf ook net te laat instappen.

  Er zijn er vast ook een paar die het wel geloven, die mensen mogen met mij contact opnemen. Ik heb namelijk een juridische manier ontdekt waarop mensen die rechtgeaard in hun opvattingen staan daadwerkelijk geen belasting meer hoeven te betalen. En ik kan je dit geheim vertellen voor maar 60.000 ouderwetse guldens of het equivalent in euro’s. Dan krijg je er meteen een gratis brug bij, in Mali.

  Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Weirdoinventor

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN