More

  RECENTE POSTS

  Iedereen is uniek!

  Maar echt hè. Niemand is gelijk, maar iedereen (nou ja, bijna iedereen) is gelijkwaardig. Maar wat nog belangrijker is, is dat iedereen uniek is!

  Iedereen is op de één of andere manier speciaal, kan iets wat een ander niet kan, ziet er anders uit dan gemiddeld, of is juist zo gemiddeld dat het weer uniek is. Je begrijpt, iedereen is uniek.

  Zo ook deze buschauffeur (nsfw filmpje) fysicus uit Natrampalli in het Vellore district, India. Ook deze meneer is uniek. helaas merkt hij daar zelf verdomd weinig van, maar uniek is het wel! Hij is namelijk als eerste mens, officieel en geregistreerd omgekomen door een inslag van een meteoriet:

  One person was killed and three others were injured when an object believed to a meteorite fell on the campus of a private engineering college near Natrampalli in Vellore district in northern Tamil Nadu early on Saturday

  Er is al eerder iemand geraakt door een meteoriet, maar dat is bijna een eeuw geleden en de dame in kwestie, Ann Hodges, heeft het overleefd. Onze buschauffeur niet. En hoe lullig dat ook voor hem is, het maakt hem wel uniek. Zie! Iedereen is op de één of andere manier uniek. En nu stoppen met jammeren!


  https://twitter.com/itisprashanth/status/696360203923488768

  Wij grossieren in WTF’s. Kijk maar: zoals deze dame met een echte knijpkut. Of bijvoorbeeld BN-ers en de eindtijd. Maar ook gewoon de moeder aller files. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  09/02/2016 - 16:05 16:05

  Een fysicus die door de zwaartekracht wordt vermoord. God is ironisch.

  Bismarck
  Antwoord aan  cspr
  10/02/2016 - 17:10 17:10

  Hoezo, was het een ijzermeteoriet?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN