More

  RECENTE POSTS

  Hoteleigenaar zet schikdraad in tegen pissende honden

  Patrick Stragier, eigenaar van hotel-restaurant Mozart in Kokzijde, heeft zich gewapend tegen de pisterreur van plezierhondjes in de Belgische badplaats.

  Nadat hij zijn gevel voorzien had van Belgisch blauwsteen, bleek deze steensoort enorm in trek te zijn bij de lokale hanghondjes. Tijd voor Patrick om maatregelen te nemen en die heeft hij genomen. Heel keurig en volgens Patrick ook geheel wettelijk, heeft hij een schrikdraadje laten spannen op de plaatsen die het meest in trek waren bij wildplassende honden.

  Maar onderschat facebookende huisvrouwen niet. Die zijn in actie gekomen en met sterke verhalen (er zou al een hondje zijn omgekomen) proberen ze Patrick nu op andere gedachten te brengen. Dan moeten ze daarna ook maar even contact opnemen met Zooplus en andere dierenspeciaalzaken.

  Patrick is uiteraard niet voornemens het schrikdraadje weg te halen en dient een klacht in wegens laster tegen Lydia de Bruyn, die de zaak aan het rollen bracht. Hieronder een schrijnend voorbeeld van een overlast veroorzakende hanghond.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  24/09/2015 - 13:31 13:31

  Via Street View zie ik direct de oorzaak van de plasterreur: je kan niet fatsoenlijk pissen bij de plaatselijke bomen. Of de hondjes hebben simpelweg iets tegen Belgische architectuur.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN