More

  RECENTE POSTS

  Hotel Okura Tokyo

  In Amsterdam is het Okura Hotel zo’n beetje de allerbeste plek in Nederland om kneiterverse sushi te eten. Als je dat nog niet gedaan hebt, doen! Is echt heel wat anders dan die “all you can eat” meuk bij de diverse vreetschuurketens (de prijs is er uiteraard ook naar).

  Het Okura in Amsterdam is onderdeel van de Okura hotel keten waarvan het eerste hotel in 1962 in Tokyo is neergezet. En dat hotel wordt nu afgebroken om plaats te maken voor een splinternieuw gebouw, want omdat het kan waarschijnlijk.

  Doodzonde als je het mij vraagt, want het Hotel Okura Tokyo is sinds 1962 vrijwel niet veranderd. Alleen maar gewoon heel erg goed onderhouden. Alles ziet er nog exact zo uit als bij de opening 53 jaar geleden. Check de foto’s hieronder maar. Volgende maand gaat het gebouw tegen de vlakte om plaats te maken voor het nieuwe hoofdgebouw dat in 2019 geopend zal worden. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  DuffCut
  08/09/2015 - 11:40 11:40

  Fantastisch hotel en eeuwig zonde als je het mij vraagt. Nooit meer verdwalen in de ondergrondse shoppingstreet.. meh. Hopelijk houden ze wel de volledig in japanse klederdracht dame die je elke keer weer vriendelijk toebuigt bij de lift….

  Hangmat
  Lid
  08/09/2015 - 22:48 22:48

  Okura in Adam heeft een michelin ster.. weinig voor veel betekent dat waarschijnlijk.. nog even sparen voor een volle buik dus

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN