Keiharde ophef over schaatsen. Wat, Mc, wat? Is er eindelijk doping opgedoken in de Nederlandse monopolie op het hard gaan op de scheve schaats? Geen idee, mensen, dit gaat over het kunstschaatsen. Er is namelijk iemand zo brutaal geweest om iets over de holocaust uit te beelden…

Daarmee begeef je je natuurlijk wel op glad ijs als persoon met een kunstzinnige uitdaging. Kunst over de holocaust, dat kan natuurlijk niet. Als we telkens maar kunst over de tweede wereldoorlog blijven maken, houdt het natuurlijk nooit op. Wat een achterlijk gelul. Er worden miljarden verdiend aan de holocaust. Waarom is het ineeens onsmakelijk als er een paar Russen op schaatsen iets doen met de Holocaust?

Ooit gehoord van zo’n moderne kunstvorm als ‘films’? Om maar een zijstraat te noemen? Schindler’s List leverde 321 MILJOEN dollar op! Anne Frank’s dagboek is pas een keer of 30 miljoen over de toonbank gegaan en heeft dankzij een ‘co-auteur’ nog wat langer de tijd om royalty-euro’s binnen te harken. En je gaat ons niet vertellen dat het eerder gelinkte Zwartboek niet goed voor de rekening van diverse entertainmentfiguren was.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Terra Incognito
Terra Incognito
Gast
27/11/2016 - 17:15 17:15

Holocaust on ice: what a gass!

Skyclad
Skyclad
27/11/2016 - 18:12 18:12
Flup
Flup
Gast
27/11/2016 - 22:12 22:12

Geeft wel een nieuwe betekenis aan “Sterren Dansen op het IJs”.