More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Wesley Ponsen & Rinus Werrens – Bruine Ogen

  Nou, dat was even vroeg wakker worden na de late avond van de F1 op de COTA? Met die schitterende eindspurt van vrind VER? Mooi, dan is het nu weer tijd om de boel te vergallen. Nee, de McPlant viel alleen maar tegen, dit is echt heel veel erger.

  Wesley Ponsen en Rinus Werrens hebben namelijk een plaatje uitgepeopt. Mocht u naar het voorproefje hierbeneden kijken en denken “dat lijken wel twee Keukenkampioendivisie autoverkopers”, dan zit u ernaast. Dit zijn zaterdagsamateurs. Zevende klasse.

  Ze zingen over grote bruine ogen. Oh nee, bruine ogen. Maar als je de clip aanzet snap je waarom “groot” steeds door je hoofd speelt. Wesley en Rinus drijven ook. Af. Wesley Ponsen hadden we eerder besproken, met z’n consent-issues, en ook in deze clip ziet het eruit als een zweterige club in Kiev waar working girls op zoek zijn naar een volgende “consultancyklus” voor de avond. En twee overheidsinkopers in C&A outfit die op zoek zijn naar een aanbesteding zonder Europees te hoeven gaan.
  Rinus Werrens. Naast z’n activiteiten als zanger is hij ook ambassadeur van Etos huismerk haargel. Ze hebben de taakverdeling (buiten het van twee kanten belagen van de ingehuurde dame) zo liggen dat de een (uitzoeken hoe die heet) in het Nederlands zingt en de ander (die ander dus) een soort Nederspaans op de melodie meepraat. We hebben aan twee Spaans sprekenden gevraagd even te luisteren en een stukje feedback te geven maar de één heeft ons geblokkeerd op Whatsapp en de ander heeft zojuist een restraining order laten betekenen. Vooralsnog moeten we dus maar er vanuit gaan dat het Spaans niet zo loopt als Lucille.

  Mocht u nu denken, wat een bijzondere clip, dat klopt, die komt uit de stal van Kaska.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/10/2021 - 09:44 09:44

  Het werd nog heel laat na het DPen

  Apekut
  Lid
  25/10/2021 - 15:04 15:04

  Och, ja, dit is een beetje het niveau Spaans van die clown en die acrobaat die je gaan uitleggen wat huilen is en wat een lach is.

  Nu weer een uurtje grindcore nodig om dit uit m’n oren te spoelen…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  25/10/2021 - 17:52 17:52

  Zo verfijnd ook, dat Spaans…
  Vamos, puta de Mierda!

  Apekut
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  25/10/2021 - 18:44 18:44

  Nou, nou, ik dacht altijd dat Nederlanders en Vlamingen de enigen waren die fatsoenlijk kunnen vloeken, maar op zich hebben de Spanjolen ook wel pareltjes als schijten in de melk van je moeder…

  https://en.wiktionary.org/wiki/me_cago_en_la_leche

  Daarnaast heeft ‘joder coño’ precies hetzelfde metrum, klank en intonatie als godverdomme, dus dat is makkelijk inburgeren.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Apekut
  26/10/2021 - 09:49 09:49

  Het is de rollende R die de vloek zo lekker laat lopen.
  Bij “Casa de Papel” hoor je zo toch weer een andere, zeer bloemrijke kant van het Spaans; eentje die Duolingo je niet leert

  Roel Zwaar
  Lid
  26/10/2021 - 09:50 09:50

  Ik wil Sesamstraat terug!

  Bismarck
  26/10/2021 - 18:44 18:44

  Ik snap het niet, de clipmilf heeft helegaar geen bruine ogen (al kan ik ergens begrijpen dat de redactie daar niet op gelet heeft).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN